Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2021, 7:02
Čas čítania 1:08
Martin Mičuda

Obľúbený Ford Fiesta prešiel kompletnou modernizáciou. Najväčšie zmeny sa odohrali v prednej časti

Obľúbený Ford Fiesta prešiel kompletnou modernizáciou. Najväčšie zmeny sa odohrali v prednej časti
Zdroj: Ford
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY FORD
Uložiť Uložené

Modernizácia sa dotkla aj outdoorovej verzie Active a športového ST.

Po nedávnej modernizácii tých najkľúčovejších modelov segmentu malých automobilov prichádza na rad kompletný facelift jedného z ich základných pilierov. Vynovený Volkswagen Polo, Seat Ibiza a úplne novú Škodu Fabia totiž dopĺňa práve modernizovaný Ford Fiesta. 

Ten automobilka ukazuje vo všetkých vyhotoveniach, vrátane ostrého ST. Generácia z roku 2017 tak prešla kompletnou obmenou, a to ako z vizuálnej, tak i technickej stránky.

Odporúčané
Vyskúšali sme Audi e-tron GT. Elektrická prvá liga, ktorá rúca predsudky o e-mobiloch, je krok pred konkurenciou Vyskúšali sme Audi e-tron GT. Elektrická prvá liga, ktorá rúca predsudky o e-mobiloch, je krok pred konkurenciou 2. septembra 2021, 9:30

Poznávacím znakom novej Fiesty je predovšetkým jej nová tvár. Predné partie dostali úplne nové svetlomety, ktoré už v štandardnej výbave tvorí LED technológia, za príplatok sa ponuka rozšírila o Matrix-LED.

Nová je aj maska, do ktorej konštruktéri presunuli samotné logo, no a zmeny neobišli ani nárazník s dynamickejšími tvarmi. Automobilka sa pritom najmä v prednej časti pokúsila viac odlíšiť jednotlivé verzie, na čo poslúži nielen iný tvar nárazníka v spodnej časti, ale aj výplň masky.

Domov
Zdieľať
Diskusia