Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2021, 10:46
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Zuzanu Plačkovú obvinili z drogovej činnosti a účasti v organizovanej zločineckej skupine. Môže skončiť vo väzbe

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Tvrdenia, že Plačková bola na polícii len ako svedok, sú teda irelevantné.

Zuzana Plačková je obvinená z účasti v organizovanej skupine, ktorá sa zaoberala drogovou trestnou činnosťou. Ako prvá o tom informovala novinárka TV Markíza Kristína Kövešová na svojom instagramovom profile. Vychádza z neoficiálnych zdrojov. Voči známej influencerke vzniesli aj obvinenie týkajúce sa drogovej trestnej činnosti.

Prečo obvinili Zuzanu Plačkovú a ako je podľa NAKA zapojená do dílovania kokaínu, si prečítaš v tomto článku:

Odporúčané
Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky 29. septembra 2021, 7:18

O vyjadrenie sme požiadali aj Prezídium Policajného zboru. 

Pôvodné informácie matky Zuzany Plačkovej o tom, že jej dcéra bola vypovedať len ako svedok a medzičasom sa dostala na slobodu, sa teda nepotvrdili.

„Dúfam, že sa to čoskoro všetko vysvetlí. Chcem len odkázať ľuďom, že dávajte si pozor, s kým sa stretávate, lebo môžete byť potom hodení do jedného vreca s určitými ľuďmi. Ani o tom nemusíte vedieť,“ povedala pre TV Markíza Plačková v sprievode príslušníka Policajného zboru.

Zatiaľ nie je jasné, či prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podá návrh na väzbu. 

V rámci protidrogovej akcie v pondelok Národná kriminálna agentúra zadržala 15 osôb vrátane Zuzany Plačkovej a jej manžela Reného. Podľa TV Markíza skončili v putách aj bývalý policajt, bývalý zápasník v džude Tibor G. a známy podnikateľ z Hlohovca Miroslav Farkaš, ktorý už bol v minulosti odsúdený. 

Celkovo v rámci razie zaistila polícia niekoľko kilogramov drog, informuje TV Markíza. Refresheru túto informáciu potvrdili ďalšie zdroje. 

Správu budeme aktualizovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia