Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2021, 8:24
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Matka Zuzany Plačkovej bráni dcéru na Facebooku: Išla na výsluch len ako svedok, lebo sa stretla s pár ľuďmi

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Zuzanu Plačkovú bráni matka na facebookovom profile Nákupné maniačky. Diskutuje s ďalšími používateľmi sociálnej siete a argumentáciu stavia na tvrdení, že jej dcéra je v celom prípade len svedok.

„Mám plnú pivnicu drog, príď kúpiť, dám ti zľavu,“ píše profil Veronika Plačková na Facebooku. Ide o matku Zuzany Plačkovej, vyplýva to z informácií o profile, ktorý si založila v roku 2011 a zverejňuje na ňom aj osobné fotografie rodiny.

Prečo obvinili Zuzanu Plačkovú a ako je podľa NAKA zapojená do dílovania kokaínu, si prečítaš v tomto článku:

Odporúčané
Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky 29. septembra 2021, 7:18

 Matka zadržanej influencerky tvrdí, že pondelňajšie zatknutie je nedorozumenie a jej dcéra skončila v putách, pretože je v celej údajnej drogovej kauze len svedkom a polícia ju tak chcela dostať na výsluch. Tvrdí to v priestore na diskusiu pod príspevkom profilu Nákupné maniačky

S ostatnými používateľmi komunikuje aj vulgárne. „Špiny špinavé, ja vám poviem, že nikdy nič nepredávala ani nebrala. Zobrali ju ako svedka, nie ako obvinenú, čítajte a posudzujte a prajem vám len závisť,“ dodala Veronika Plačková.

Neskôr v diskusii s ďalšími ľuďmi napísala, že ak niekto ide s niekým na oslavu a večeru, neznamená to, že je díler. „Lenže NAKA to nerieši, pozbiera všetkých,“ dodala. 

Plačková
Zdroj: Facebook/Nákupné maniačky
Domov
Zdieľať
Diskusia