Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 9:20
Čas čítania 0:40
Ema Stanovská

Školák pre výzvu na Tiktoku skoro zomrel. Prehltol niekoľko magnetov, ktoré mu zablokovali črevo

NEWS TIKTOK
Uložiť Uložené

Chlapcovi museli odstrániť časť hrubého a tenkého čreva, vybrali mu aj slepé črevo.

Jacka Masona, 9-ročného britského chlapca, museli tento utorok odviezť do nemocnice. Sťažoval sa totiž na hrozné kŕče v bruchu a nevoľnosť. Tam sa priznal, že omylom prehltol niekoľko strieborných magnetov. Informovali o tom spravodajské portály Independent a nypost.com.

magnet
Zdroj: Twitter/@BorestoneParent

Magnety sa nedali vybrať len tak jednoducho. Chirurgovia detskej nemocnice Royal Hospital v Glasgowe museli chlapcovi odstrániť časť hrubého a tenkého čreva a po zákroku mu dokonca vybrali aj slepé črevo.

Magnety majú imitovať piercing

Masonova matka povedala, že ostala zhrozená. „Lekári mi povedali, že magnety vedia v čreve napáchať také škody, že by sa z toho nemusel dostať. Cez slzy som podpisovala súhlas s operáciou s vedomím, že stať sa môže čokoľvek,“ povedala pre portál The Sun. „Môj zábavný, spoločenský, zdravý chlapec prišiel vinou nejakých hlúpych magnetov o časť čriev.“

Domov
Zdieľať
Diskusia