Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2021, 17:06
Čas čítania 0:25
Kamila Šebestová

Nahá žena na golfovom autíčku prerušila na Floride konflikt medzi policajtmi a ozbrojeným mužom

Nahá žena na golfovom autíčku prerušila na Floride konflikt medzi policajtmi a ozbrojeným mužom
Zdroj: Unsplash/Ralph (Ravi) Kayden/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

Jessica Smithová sa preháňala na golfovom aute priamo na mieste konfliktu.

Na americkej Floride došlo v nedeľu o polnoci k bizarnej eskalácii konfliktu. Policajti sa snažili šesť hodín chytiť 18-ročného Mylesa Abotta, ktorý údajne strieľal po ľuďoch na ulici. Napokon sa podľa portálu Fox 13 vyšplhal na strechu aj so zbraňou v ruke. Tam sa skrýval pred policajtmi. 

Polícia vytvorila okolo budovy koridor a rozostavila pásy. Zákaz vstupu však porušila nahá žena na golfovom autíčku. Jessica Smithová ignorovala pokyny policajtov a jazdila krížom-krážom okolo nich napriek tomu, že muž na streche stále mieril zbraňou na policajtov.

Opitá žena nebola schopná nasledovať pokyny a po zastavení odmietla z vozidla vystúpiť. Policajti ju zatkli a obvinili z neposlúchnutia policajného rozkazu. 

Odporúčané
VIDEO: Na vesmírnej stanici to žilo, astronauti si spravili pizzovú párty vo vesmíre. Vo vzduchu lietali kúsky pizze VIDEO: Na vesmírnej stanici to žilo, astronauti si spravili pizzovú párty vo vesmíre. Vo vzduchu lietali kúsky pizze 11. septembra 2021, 14:36
Domov
Zdieľať
Diskusia