Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2021, 19:39
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Sleduj prvé fotky z Matrixu 4, na ktorých dlhovlasý Neo dostáva na hubu a ohýba realitu. Trailer už vo štvrtok

Sleduj prvé fotky z Matrixu 4, na ktorých dlhovlasý Neo dostáva na hubu a ohýba realitu. Trailer už vo štvrtok
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložiť Uložené

Už vo štvrtok uvidíme prvý trailer na jeden z najočakávanejších filmov desaťročia.

Warner Bros. konečne spúšťa reklamnú kampaň na Matrix 4 s podnázvom Ressurections, jeden z najočakávanejších filmov desaťročia. Namiesto vydania klasického traileru sa v štúdiu rozhodli kampaň trochu ozvláštniť. Zverejnili pohyblivý plagát vo forme videa, ktoré ohlasuje, že plnohodnotný trailer uvidíme už tento štvrtok. To však nie je všetko.

Odporúčané
Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila 7. septembra 2021, 9:30

Ak zamieriš na web Whatisthematrix, bude na teba čakať voľba medzi červenou a modrou pilulkou. Je jedno, ktorú si vyberieš. Hneď nato sa totiž spustí teaser trailer s niekoľkými zábermi z filmu, ktoré sa rýchlo striedajú. Zaujímavé je, že vždy, keď sa video skončí, môžeš na pilulku kliknúť znova, vďaka čomu sa spustí teaser s množstvom nových záberov, takže dokopy dostaneš skutočne chaotickejší trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia