Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2021, 11:13
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

VIDEO: Nad Bratislavou preleteli stíhačky, akrobati zafarbili nebo

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Trinásť krajín sveta sa spojilo v rámci Medzinárodných leteckých dní SIAF, aby nad Slovenskom predstavili propagačný prelet Frecce Tricolori.

Bratislavčania boli počas dnešného dňa svedkami jednej z akcií Medzinárodných leteckých dní SIAF 2021. Ide o jedinečnú šou s názvom Frecce Tricolori, ktorou pozývajú na ďalšie vystúpenia plné efektov vyrážajúcich dych 4. a 5. septembra na letisku Kuchyňa pri Malackách. 

Talianska akrobatická skupina na SIAF-e oslávila jubilejné 60. výročie vzniku práve netradičnou farebnou šou v podobe propagačného preletu. 

„Lákadlom pre návštevníkov SIAF-u 2021 je premiéra historickej stíhačky Hawker Hurricane Mk.IV, premiéra Airbusu A400M, historický bonbónik v podobe MiG-15, premiéra L-39NG, premiéra CH-47F Chinook a aj jedinečné vystúpenie The Flying Bulls na čele s ich celebritou Felixom Baumgartnerom,“ píšu na svojom webe. 

Na víkendových Medzinárodných leteckých dňoch SIAF 2021 budú môcť návštevníci vidieť lietadlá nielen počas letu, ale už aj pri rolovaní, teda pohybe po rozjazdovej ploche. Letecká základňa Kuchyňa pri Malackách ponúka oproti letisku Sliač, z ktorého sa pre rekonštrukciu museli tento rok presunúť, viac parkovacích miest a väčšiu divácku zónu.

Domov
Zdieľať
Diskusia