Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2021, 10:30
Čas čítania 1:30
Martin Mičuda

Mercedes-Benz triedy C prichádza prvýkrát v histórii v outdoorovej verzii All-Terrain

Mercedes-Benz triedy C prichádza prvýkrát v histórii v outdoorovej verzii All-Terrain
Zdroj: Daimler
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Štandardom je o 4 centimetre vyššia svetlá výška, pohon 4Matic a 9-stupňová automatická prevodovka.

Hovorilo sa o nej už pri minulej generácii, realitou sa napokon verzia All-Terrain pre triedu C stáva až teraz. Mercedes-Benz nám totiž po klasickom sedane a kombi predstavuje ďalší, v tomto prípade úplne nový variant svojho modelu strednej triedy. Céčko tak vôbec prvýkrát v histórii prichádza v outdoorovom vyhotovení, ktoré po vzore väčšej triedy E nesie dodatok All-Terrain. Aj v tomto prípade platí, že k dispozícii bude výhradne ako kombi a so štandardne dodávaným pohonom oboch náprav.

Odporúčané
V predstihu sme vyskúšali najväčšiu tohtoročnú novinku značky Mercedes-Benz. Aká je nová trieda C? V predstihu sme vyskúšali najväčšiu tohtoročnú novinku značky Mercedes-Benz. Aká je nová trieda C? 26. júla 2021, 10:30

Navonok nová trieda C All-Terrain zaujme robustnejšími krivkami, za čo môžu predovšetkým plastové ochranné prvky v spodnej časti celej karosérie. Nelakované plochy dodávajú istú svalnatosť, súčasne však slúžia ako akýsi ochranný prvok pri prechode ľahkým terénom. Novinka zároveň dostala výplň masky, ktorú tvorí masívnejšia lišta po vzore vozidiel kategórie SUV tejto značky, nechýbajú pritom ani strešné lišty a nové špecifické dizajny 17 až 19" kolies. 

Mercedes-Benz, trieda C, C All-terrain,
Zdroj: Daimler
Domov
Zdieľať
Diskusia