Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2021, 20:33
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Film Marvel vs. DC? Režisér Strážcov galaxie a Suicide Squad sa rozprával s obomi štúdiami a tie chcú crossover natočiť

Film Marvel vs. DC? Režisér Strážcov galaxie a Suicide Squad sa rozprával s obomi štúdiami a tie chcú crossover natočiť
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložiť Uložené

Dočkáme sa niekedy Marvel vs. DC na striebornom plátne? Zdá sa, že jedného dňa áno.

James Gunn, režisér Strážcov galaxie a Suicide Squad (v kinách už budúci štvrtok) sa rozprával s youtuberom Jake’s Takes, pričom prezradil, že by rád natočil crossover medzi DC a Marvelom. V kinách by tak bežal film, v ktorom by hrali postavy z oboch filmov. Sám Gunn by rád natočil film s Harley Quinn a Grootom, no nič také konkrétne s jednotlivými štúdiami nepreberal. Podľa jeho slov sú však nápadu natočiť spoločný film obe štúdiá otvorené. 

Odporúčané
10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 28. júla 2021, 8:30

Šéf Marvelu Kevin Feige a šéf DC/Warner Bros. Tobby Emmerich chcú crossover vidieť, ale nezáleží to len na nich. Stálo by za tým extrémne veľa papierovačiek a hádok medzi právnikmi. Ktorí hrdinovia budú vo filme ako dlho, kto získa aký podiel z kinotržieb, predaja hračiek a podobne? James Gunn tvrdí, že ide o nočnú moru právnikov a byrokracie. Kreatívne tímy vytvárajúce komiksovky by však spolu rady niečo vymysleli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia