Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2021, 14:41
Čas čítania 2:40
Dominik Vetrák

6 najočakávanejších kinopremiér v auguste. Uvidíme komiksovku, horor, animáky, komédie aj drámy

6 najočakávanejších kinopremiér v auguste. Uvidíme komiksovku, horor, animáky, komédie aj drámy
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

To najzaujímavejšie, čo v auguste môžeš vidieť v kinách.

Po masívnych júlových premiérach, z ktorých si si naozaj mohol vyberať, nech už si fanúšikom akéhokoľvek žánru, príde v auguste trochu oddych. Premiéruje o čosi menej filmov a väčšinou ide o animáky pre deti či nevýrazné horory. Potešia sa však fanúšikovia nezávislých a európskych filmov, ale aj blockbusterov. 

Odporúčané
V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen 10. decembra 2021, 16:30

Suicide Squad – 5. 8. 

Režisér Strážcov galaxie chcel natočiť novú verziu Suicide Squad. Požičal si niekoľko postáv z predošlého filmu (Harley Quinn, Boomerang...) a pridal obrovské množstvo nových vrátane King Sharka či Bloodsporta. Teší nás najmä to, že vo filme si zahrali aj Idris Elba, John Cena, Sylvester Stallone, Nathan Fillion a mnohí ďalší. 

Ak si pôvodný film nevidel, tak vedz, že je o skupine zločincov, ktorým vládna predstaviteľka Amanda Waller (Viola Davis) namontuje do hláv explodujúce čipy. Ak ju neposlúchnu, vybuchnú im hlavy. Ich úloha však nikdy nie je ľahká a vždy pri nej niektorí členovia tímu zomrú. V novej verzii budú okrem iného bojovať aj s obrovskou zmutovanou chobotnicou. 

 

Don’t Breathe 2 – 12. 8. 

Jednotka sa nám veľmi páčila. Bola originálna, super natočená a poskytla aj nejedno dejové prekvapenie. Na jej konci sa nevidiaci veterán dostal do veľkých problémov, ale podarilo sa mu prežiť, a posledné minúty avizovali, že sa bude chcieť pomstiť. Dvojka sa však vybrala celkom iným smerom. Ubehlo niekoľko rokov a Norman (Stephen Lang) žije v odľahlom dome, kde sa stará o malé dievča (Madelyn Grace) a ochraňuje ho.

Odporúčané
Nové kinofilmy v marci: Toto je 7 filmov, na ktoré sa tešíme najviac Nové kinofilmy v marci: Toto je 7 filmov, na ktoré sa tešíme najviac 28. februára 2024, 10:00

Postaví sa proti nemu skupina dobre vyzbrojených zločincov. My v prvom rade dúfame, že nepôjde o prehnane akčný film a že tvorcom sa podarí zreplikovať skvelú atmosféru a napätie jednotky, ktorej hororovo-trilerový nádych svedčil oveľa viac ako akcia. Réžie pokračovania sa ujal Rodo Sayagues, ktorý písal scenár k jednotke a na scenári k dvojke pracoval spoločne s Fedem Alvarezom, režisérom prvej časti.

Free Guy – 12. 8. 

Blockbusterová komédia nedávno dostala prvé reakcie a zdá sa, že väčšina novinárov si snímku pochvaľuje, takže nás možno čaká veľmi príjemné prekvapenie. Film by mohol zaujať všetkých fanúšikov Grand Theft Auto, Ready Player One a videoherných adaptácií celkovo. 

Ryan Reynolds stvárňuje osamelého bankára menom Guy, ktorý zistí, že v skutočnosti je vedľajšou postavou vo videohre Free City. Rozhodne sa, že jeho činy budú mať odteraz skutočný význam a nebude len zbytočnou bábkou v rukách hráčov.


Pokazí tým však hru, čím naštve jej tvorcu a majiteľa (Taika Waititi). Guy sa stihne aj zamilovať do skutočnej hráčky z reálneho sveta a vyburcuje k revolúcii celé Free City plné počítačom vytvorených postáv aj reálnych hráčov.

Domov
Zdieľať
Diskusia