Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Shoptet.
29. júla 2021, 12:01
Čas čítania 3:10
Sponzorovaný obsah

5 slovenských obchodov s módou, ktoré by ti nemali uniknúť: v čom sú výnimočné?

5 slovenských obchodov s módou, ktoré by ti nemali uniknúť: v čom sú výnimočné?
Zdroj: Adobe Stock
MÓDA
Uložiť Uložené

Na Slovensku nájdeš množstvo e-shopov s vlastnými produktmi, ktoré by mohli konkurovať aj známym značkám.

Hľadáš kvalitnú módu, eleganciu alebo pohodlný streetwear? Z týchto slovenských online shopov si určite vyberieš. Ich výber ti prináša e-shopová platforma Shoptet, na ktorej funguje už viac ako 27 000 e-shopov.

PLEZURO: dizajn kráľovnej slovenského Instagramu

Zuzanu Plačkovú ti asi nemusíme nijak zvlášť predstavovať. Úspešná influencerka sa okrem sociálnych sietí venuje aj navrhovaniu oblečenia. Môžeš si ho objednať v obchode PLZR.SK, ktorý ponúka výnimočné kúsky pre mužov aj ženy. Ak si milovníkom street štýlu, vybrať si môžeš z trendových teplákových súprav, legín či tričiek. Všetky fashion maniačky si prídu na svoje pri výbere luxusných šiat, topov i saténových pyžám.

Značka PLZR je známa používaním kvalitných materiálov a úpletov, ktoré sú kompletne navrhnuté, vyrobené a upletené na Slovensku. Materiály si vyrába vo vlastnej pletiarni, momentálne už jedinej na Slovensku. Veľká časť výrobkov je vyrobená z organickej bavlny a môže sa pochváliť certifikátom GOTS (Global Organic Textile Standard). Ten zaručuje najvyšší výrobný štandard a materiály pochádzajúce z certifikovaných, ekologicky dopestovaných surovín.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PLEZURO (@plzr.style)

Freel: pohodlnosť nadovšetko od hviezdnej dizajnérky

Komfort hýbe svetom módy. V dobe home officeov a trávenia času na čerstvom vzduchu sú vzdušné a pohodlné kúsky priam nevyhnutnosťou. Taká je aj filozofia značky Freel, vďaka ktorej sa môžeš cítiť slobodne a ľahko kdekoľvek – doma, v práci či v prírode. Freel vyrába jedinečné oblečenie pre ženy, mužov i deti. Všetky kolekcie vznikajú v dielni v Ružomberku a použitie certifikovaných a vysokokvalitných materiálov je samozrejmosťou.

Nadčasové nohavice, tričká, sukne či mikiny sú poctivo ušité a kladú dôraz na tvoje pohodlie. Zaujímavosťou je, že na produkcii oblečenia sa podieľa aj dizajnérka Ivana Kuráňová. Mimochodom, Ivana pracovala aj pre svetoznáme módne domy a jej modely nosili napríklad Kate Middletonová, Michelle Obamová či Beyoncé.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa freel apparel (@freel.apparel)

Stevula: nadčasový štýl pre každého muža

Hovorí sa, že šaty robia človeka. Možno aj preto značka Stevula tvrdí, že oblieka úspešných mužov. Túto spoločnosť založili otec a syn Števulovci, ktorí veria, že si zaslúžiš nosiť kvalitné oblečenie za prijateľné ceny. Začínali výrobou bavlnených pánskych košieľ vo vysokej kvalite a s premyslenými strihmi.

Dnes v ich obchode nájdeš kompletnú ponuku pánskeho oblečenia – od elegantných chinos nohavíc, kožených opaskov po tričká či merino svetre. Všetky látky spĺňajú certifikáciu Öko-Tex Standard, ktorá zaručuje nepoužívanie zdraviu škodlivých chemikálií.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STEVULA® | móda pre mužov (@stevula.sk)

Jankiv Siblings: súrodenci, ktorí nemajú na Slovensku konkurenciu

V našich končinách nie je veľa ľudí, ktorí sa venujú plisovaniu látok. Súrodenci Karolína a Michal Jankivovci stoja za značkou Jankiv Siblings. Ako jediní majú vlastné vybavenie na plisovanie na Slovensku a túto službu ponúkajú aj širokej verejnosti. Plisé je starodávna technika meniaca tvar látky, ktorej záhyby sú vytvorené ručne. Dizajnové odevy a plisované látky tvoria vo svojom ateliéri v Prešove. 

V ich e-shope nájdeš nádherné a do detailu vyšperkované plisované sukne a šaty na výnimočné príležitosti, ale aj unisexové tričká prémiovej kvality s originálnymi, ručne plisovanými detailmi. Samozrejmosťou je slovenská výroba.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @jankivsiblings

EtikButik: s láskou k človeku, zvieratám aj prírode

Hľadáš kúsky, ktoré sú nielen štýlové, ale zároveň vznikajú tak, aby čo najmenej zaťažovali prírodu a šili ich pre teba ľudia v dobrých pracovných podmienkach? Potom si na správnom mieste. EtikButik založila v roku 2015 mladá Slovenka žijúca v Prahe Oľga Garajová. Dnes je miestom, ktoré sa o teba postará po všetkých stránkach – ponúka nielen oblečenie a topánky, ale napríklad aj vegánsku kozmetiku.

V EtikButiku si prídu na svoje muži, ženy aj deti. Nájdeš v ňom len vegánske, eticky vyrobené modely. Mnohé sa vyrábajú priamo v Európskej únii alebo vo fairtrade podmienkach v rozvojových krajinách. Bez výnimky sú šité z udržateľných materiálov ako biobavlna (ideálne GOTS certifikovaná), Ecovero či napríklad ľan. Popri všetkých týchto benefitoch však nemožno opomenúť samotný dizajn, ktorý určite oceníš aj ty.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa EtikButik.sk (@etikbutik.sk)

Vyskúšaj e-shopové riešenie od Shoptetu aj ty

Online nakupovanie zažíva absolútny boom. Ak ťa láka móda a e-commerce, vedz, že založenie vlastného e-shopu nikdy nebolo jednoduchšie. Platforma Shoptet sa špecializuje na komplexné riešenia vytvorenia a správy e-shopov. Vďaka tomu si môžeš rýchlo založiť vlastný internetový obchod aj bez programátora, stačí ti len pár klikov – nepotrebuješ na to žiadne technické ani jazykové znalosti, keďže všetko je v slovenčine.

Na výber je z množstva štýlových šablón a dizajnov, s ktorými si svoj obchod môžeš upraviť podľa vlastných predstáv. E-shop si finančne môže dovoliť úplne každý – ak plánuješ predávať menej ako desať produktov, je dokonca zadarmo. Pri platených verziách sa cena začína už na 13 eurách mesačne. Shoptet je výnimočný aj svojou Shoptet Univerzitou, kde sa dozvieš jedinečné know-how od špičkových špecialistov v oblasti e-commerce. Navyše môžeš vyskúšať založiť si vlastný obchod v skúšobnej verzii na 30 dní zadarmo, a to už dnes.

Chcem vedieť viac o shoptete
Späť
Zdieľať
Diskusia