Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
3. mája 2024 o 10:41
Čas čítania 0:56
Karolína Uličná

KFC predáva vlastný parfum, ktorý pripomína vôňu grilovačky. Cena limitovanej edície ťa prekvapí

GASTRO KFC PARFUMY
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Vôňa je dymová a jej profil sa skladá z arómy dreveného uhlia a údeného dreva. Cena za 100 ml je príjemných 14 dolárov.

Kentucky Fried Chicken, skrátene KFC, je populárna sieť rýchleho občerstvenia aj na Slovensku. Najnovšie prichádzajú na trh s parfumom „No 11 Eau de BBQ“. Ide o limitovanú edíciu, ktorá vznikla na propagáciu nového burgera v ich menu. 

Eau de BBQ prichádza so sloganom „opitý hladom“ (tipsy with hunger). „Všetci to poznáme – tá nezameniteľná vôňa BBQ unášaná vzduchom, ktorá dráždi naše zmysly a necháva nás túžiť po chuti údenej dobroty. Ale čo keby ste tú neodolateľnú vôňu dokázali zachytiť vo fľaštičke?“ píše sa na oficiálnej stránke KFC.

Vôňa je dymová a profil sa skladá z vône dreveného uhlia a údeného dreva. Ako uvádza New York Post, aj napriek tomu, že parfum je dostupný zatiaľ iba na trhu v Spojenom kráľovstve, už teraz je vypredaný. Internetové objednávky bude KFC vybavovať od 6. mája. Zakúpiť si ho ľudia mohli aj priamo v niektorých prevádzkach. Objem 100 ml sa predáva za 14 dolárov. 

„Tento parfum je určený pre skutočných fanúšikov KFC a BBQ, pretože kto povedal, že vôňa nemôže byť zároveň dobrá na oblizovanie prstov?“ uviedla manažérka KFC Phoebe Symsová.

Všetky percentá z predaja pôjdu do Nadácie KFC, ktorá podporuje organizácie v celej krajine umožňujúce mladým ľuďom budovať svoj potenciál a pozitívnu budúcnosť. Kentucky Fried Chicken okrem parfumu predáva aj slnečné okuliare, otvárač na pivo či košeľu s farbami a nápisom KFC. 

Odporúčané
TEST 9 najlacnejších burgerov zo známych fastfoodov: Ktorý je ideálnou voľbou na opicu a ako dopadol vegánsky „číz“? TEST 9 najlacnejších burgerov zo známych fastfoodov: Ktorý je ideálnou voľbou na opicu a ako dopadol vegánsky „číz“? 28. januára 2024 o 12:30
Domov
Zdieľať
Diskusia