Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2021, 14:17
Čas čítania 1:07
Richard Bonde

S pápežom sa stretnú len zaočkovaní, výnimku nebudú mať ani Matovič, Fico a Pellegrini. Okresy zostanú budúci týždeň zelené

NEWS KORONAVÍRUS OČKOVANIE POLITICI
Uložiť Uložené

Budúci týždeň sa nezmenia ani opatrenia na hraniciach.

Od budúceho pondelka sa opatrenia v jednotlivých okresoch a na hraniciach nezmenia. Všetky okresy zostávajú vo fáze monitoringu a výnimku z karantény po návrate zo zahraničia majú naďalej iba zaočkovaní. Informoval o tom minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský na tlačovej besede.

Odporúčané
Očkovaciu lotériu spustia 1. augusta. Toto sú jej pravidlá Očkovaciu lotériu spustia 1. augusta. Toto sú jej pravidlá 21. júla 2021, 12:02

Horšia situácia je však v ostatných európskych krajinách. Najhoršie sú na tom krajiny ako Spojené kráľovstvo, Holandsko, Španielsko, Portugalsko, Grécko, Cyprus či Malta. Odhaduje sa, že medzi nebezpečné krajiny čoskoro pribudne aj Švajčiarsko či dokonca susedné Rakúsko – počet prípadov tam rastie najrýchlejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia