Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2021, 18:08
Čas čítania 1:05
Daniel Mikolášik

VIDEO: Conor McGregor sa po prehratom zápase vyhrážal Poirierovi a jeho žene, že ich zabije v spánku

VIDEO: Conor McGregor sa po prehratom zápase vyhrážal Poirierovi a jeho žene, že ich zabije v spánku
Zdroj: Steve Marcus/Getty Images
ŠPORT CONOR MCGREGOR MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Gestami naznačoval pištoľ a kričal, že manželov Poirierovcov zabije.

Po víkendovej prehre írskeho MMA zápasníka Conora McGregora s Američanom Dustinom Poirierom sa na sociálnych sieťach objavilo video, v ktorom sa Poirierovi a jeho manželke Jolie vyhráža zabitím v spánku, informuje Complex.

„V spánku to dostanete, ste mŕtvi. Ty a tvoja pani, zďaleka sme neskončili,“ zaznie z Conorových úst počas toho, ako ho ošetrovali, keď ležal v rohu klietky po zranení píšťaly. Pretože je v aréne hluk, nie sú jeho slová úplne zreteľné, no o zabití v spánku kričal niekoľkokrát po sebe.

Podľa vyjadrenia Poiriera si po zápase aj samotný „The Diamond“ všimol, že naňho Conor kričí vyhrážky, pričom mal vraj gestami naznačovať, že jeho ruka je pištoľ, ktorú si namieril k spánku, a kričať, že ho zabije.

„Som veľmi nebezpečný muž. Tvoja manželka je tvoj manžel. Nechcem však túto negativitu spájať s mojou nadáciou, takže by som sa chcel pri tejto príležitosti ospravedlniť za to, že sa mi Dustinova manželka pokúsila poslať súkromnú správu na Instagrame,“ napísal Conor po operácii zlomenej kosti po zápase na Twitter, neskôr to však zmazal.

Domov
Zdieľať
Diskusia