Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2021, 6:37
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Matka fanúšička si myslela, že sa odfotila so Snoop Doggom. Opak je pravdou

OSOBNOSTI SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Populárny raper má dvojníka, ktorému hravo uveria najmä tí menej znalí. Internet sa dnes baví na matke fanúšika, ktorá sa nechala nachytať.

Mnohým obyvateľom Kalifornie sa nepodarí počas života stretnúť ani jednu celebritu napriek tomu, že bývajú na mieste s ich pravdepodobne najväčšou koncentráciou. A potom sú aj takí, ktorí sú síce vnútorne presvedčení, že sa so známou osobnosťou stretli, ale internet ich veľmi rýchlo vyvedie z omylu. Presne to je prípad matky lokálneho moderátora podcastov Mata Georgea, ktorý na svojom účte zverejnil fotografiu svojej matky so „Snoop Doggom“.

„Som v Los Angeles rok a ešte som nestretol žiadnu celebritu. Moja mama príde na víkend a stretne Snoop Dogga,“ napísal mladý muž. Trvalo však len chvíľu, kým ho používatelia sociálnej siete vyviedli z omylu. 

V Spojených štátoch žije muž, ktorý sa volá Eric Finch a živí sa napodobňovaním slávneho rapera v rôznych televíznych šou, informuje Complex. Mat George vzápätí pridal aj ďalší príspevok, v ktorom požiadal verejnosť, aby prestala hovoriť, že nejde o skutočného Snoop Dogga, pretože jeho matke zlomí srdce, keď sa najbližšie prihlási na Twitter. 

Domov
Zdieľať
Diskusia