Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. júla 2021, 19:42
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Tiktokeri majú nový virál. The Kid LAROI si pozval Justina Biebera a chystá sa ovládnuť sociálnu sieť touto novinkou

Tiktokeri majú nový virál. The Kid LAROI si pozval Justina Biebera a chystá sa ovládnuť sociálnu sieť touto novinkou
Zdroj: Jeff Kravitz/Getty Images
HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Mladý The Kid LAROI sa spojil s Justinom Bieberom a výsledkom je nový popový hit Stay, ktorý má potenciál nahradiť Without You na Tiktoku.

The Kid LAROI a Justin Bieber vydávajú novinku s názvom Stay. Aj keď je skladba už niekoľko dní vonku, chalani k nej teraz doplnili aj vizuálne spracovanie, ktoré sa pravdepodobne postará o to, že budeme svedkami nového hitu s potenciálom na stovky miliónov pozretí. Už len samotné spojenie dvoch mien, ktoré sa k sebe prirodzene hodia, je pre fanúšikov obrovským zadosťučinením.

Aj samotná téma a jej načasovanie na leto bude v tomto prípade hrať rolu, keďže sa v nej nájdu (nielen) všetky prázdninové lásky. 

Justin Bieber, samozrejme, píše ódu pre svoju manželku Hailey a jeho výrazne mladší kolega má ďalšiu muníciu na sociálnu sieť Tiktok. Tú aktuálne ovláda iná jeho vzťahová záležitosť s názvom Without You. Samotný videoklip opäť prináša netradične prvky.

Odporúčané
The Kid LAROI: z bezdomovca až na vrchol sveta alebo ako 17-ročný raper prepísal históriu The Kid LAROI: z bezdomovca až na vrchol sveta alebo ako 17-ročný raper prepísal históriu 5. apríla 2021, 9:30

Spevák a raper The Kid LAROI oslávi dospelosť v auguste, patrí tak pravdepodobne k najmladším úspešným hudobníkom súčasnosti. Na konte má už aj debutový album, stojí však pred ťažkou úlohou, aby potvrdil svoju súčasnú pozíciu. Týmto výberom spolupráce sa mu to však určite darí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia