Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2021, 13:30
Čas čítania 2:32
Richard Balog

Vybrali sme 15 najzaujímavejších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek za uplynulý mesiac

Vybrali sme 15 najzaujímavejších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek za uplynulý mesiac
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova
MÓDA MÓDA REFRESHER MÓDA SLOVENSKÝCH A ČESKÝCH ULÍC
Uložiť Uložené

Medzi módnymi influencerkami sa nachádza aj Dominika Navara Cibulková či riaditeľka magazínu Top Fashion. Inšpiruješ sa ich letnými kombináciami?

Začiatok každého kalendárneho mesiaca pravidelne patrí výberu najzaujímavejších outfitov zo slovenských a českých ulíc. Výnimku neurobíme ani počas prázdnin a tohtoročné leto privítame štýlovo. Tentoraz sa môžeš tešiť až na 15 kombinácií v podaní známych blogeriek, módnych influenceriek, ale aj Dominiky Navarovej Cibulkovej či Barbory Franekovej a musíme uznať, že všetky ženy majú vycibrený vkus. 

Horúcim tohtoročným trendom sú najmä dlhé voľné šaty z ľahkých materiálov a vzorované komplety, čo neuniklo ani Slovenkám, respektíve Češkám. Nájdeš inšpiráciu v ich outfitoch? 

Odporúčané
Čo sa nosí vo svete? Zábery street stylu z Paríža sú ódou na letné outfity aj vrstvenie počas chladnejších večerov Čo sa nosí vo svete? Zábery street stylu z Paríža sú ódou na letné outfity aj vrstvenie počas chladnejších večerov 2. júla 2021, 19:07

Jana — @janatini

Jeden z najlepších letných outfitov, ktoré sme tento rok zatiaľ videli. Ľahký svetloružový komplet v kombinácii s čipkovanou podprsenkou vyzerá božsky.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jana Tomas (@janatini)

Petra — @pepamack 

kožená bunda: Balenciaga – nohavice: Jac & Jack – podprsenka: MICHMIKA

V jednoduchosti je krása a Petra  Macková nás o tom pravidelne presviedča už niekoľko rokov. Tentoraz naplno zabodovala v celočiernom outfite s luxusným nádychom. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Andy — @andicsinger

šaty: Rails – obuv: The Bali Tailor – klobúk: Lack of Color Hats

Leto je v plnom prúde nielen u nás, ale aj na talianskom pobreží a Andy Csinger si okolie Apúlie vychutnáva len v obdobných ľahkých kúskoch. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)

Alexandra — @alexfranova

košeľa & nohavice: H&M – obuv: Dear Frances – kabelka: Bottega Veneta – slnečné okuliare: VEHLA – šperky: Still life

Ľahký komplet v prírodných tónoch je ako stvorený na leto a v kombinácii s koženou obuvou a kabelkou vyzerá skvelo. Outfit, s ktorým zaboduješ na drinku v centre mesta, ale rovnako tak v prímorskom letovisku.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ALEXANDRA FRÁŇOVÁ (@alexfranova)

Hana — @fashioninspobyhana

kabelka: Chanel

Ďalší dokonalý príklad toho, prečo by podľa nás mala byť biela košeľa povinnou súčasťou každého šatníka aj počas leta. Stačí ti vytiahnuť džínsové šortky a štýlový outfit je hotový. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana Drozdova (@fashioninspobyhana)

Karolína — @karolinamalisova

šaty: Shop Moja Moja

Česká modelka a influencerka vyzerá skvelo vo všetkom a ľahké voľné šaty nechávajú vyniknúť jej štíhlu postavu. Ukrývaš vo svojej zbierke aspoň jeden podobne odvážny model šiat? 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolína Mališová (@karolinamalisova)

Nikola — @brixinka

Outfit ako stvorený na dlhé letné večery s priateľmi v meste. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikola Braxatorisová (@brixinka)

Tatiana — @tatianazidekova

šaty: Nina Busso – obuv: Hermes

Ľahké dlhé šaty sú dokonalou voľbou na horúce letné obdobie, čo slovenská influencerka a zároveň mama na plný úväzok dobre vie. Inšpiruješ sa v najbližších dňoch týmto podareným outfitom aj ty? 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tatiana Žideková (@tatianazidekova)

Ivanka — @sweetladylollipop

obuv: CCC

Cenu za najsexy outfit si tento mesiac odnáša jedna z našich obľúbených slovenských módnych blogeriek Ivanka, ktorá si  začiatkom júna vychutnávala krásy Chorvátska aj v takýchto šatách. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivanka Antal (Petrušová) (@sweetladylollipop)

Natália — @natykerny

Bývalá partnerka rapera PIL C-ho patrí medzi najštýlovejšie Slovenky a týmto sviežim outfitom nás o tom opätovne presvedčila. Oceňujeme najmä kombináciu ľahkých kvetinových šiat s kontrastnými bielymi topánkami.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Dominika — @domicibulkova & Barbora — @barborafranekova

Záver dnešného výberu si pre seba uchmatli Dominika Navara Cibulková s Barborou Franekovou, ktoré si takto užívali Paríž. Kvalitná biela košeľa by mala byť súčasťou každého šatníka bez ohľadu na pohlavie. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Natália — @natalia.envy

Po pár dňoch v Bratislave sa bývalá tenistka vybrala na dovolenku do Talianska v spoločnosti viacerých kamarátok vrátane už spomínanej riaditeľky magazínu Top Fashion alebo Natálie Selvekovej.

Odporúčané
TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White 16. marca 2024, 13:30

Zatiaľ čo Dominika stavila na kúsky s monogramom módneho domu Dior, Barbora Franeková vytiahla obuv Hermes a Natália ležérny outfit CELINE s rukopisom Hediho Slimaneho. Všetky ženy majú u nás tentoraz plný počet bodov. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Odporúčané
Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek 28. júna 2021, 18:33
Domov
Zdieľať
Diskusia