Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2021, 19:07
Čas čítania 1:48
Richard Balog

Čo sa nosí vo svete? Zábery street stylu z Paríža sú ódou na letné outfity aj vrstvenie počas chladnejších večerov

Čo sa nosí vo svete? Zábery street stylu z Paríža sú ódou na letné outfity aj vrstvenie počas chladnejších večerov
Zdroj: Instagram/Alexandre Gaudin (@lubakilubaki)
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Prehliadky popredných módnych návrhárov prilákali do ulíc francúzskej metropoly stovky ľudí, ktorých outfitmi sa môžeš inšpirovať.

Paríž patrí medzi najvyhľadávanejšie svetové metropoly a aj napriek pandémii koronavírusu minulý týždeň opätovne otvoril svoje brány pre všetkých módnych nadšencov. Svoje najnovšie kolekcie totiž vo Francúzsku predstavili poprední návrhári na čele s Virgilom Ablohom pre Louis Vuitton či Kimom Jonesom pod hlavičkou značky Dior Homme

V uliciach sa tak pohybovali stovky ľudí z brandže s vycibreným vkusom, ktorých letnými outfitmi sa môžeš inšpirovať. V kurze sú voľné košele, široké šortky, slamené klobúky, ale aj okázalé kombinácie a koža. Toto sú najzaujímavejšie zábery street stylu za posledný rok, tak sa pohodlne usaď a vychutnaj si ich. Sú dielom fotografa Alexandra Gaudina

Odporúčané
Móda REFRESHER: Známe Slovenky a Češky privítali letné horúčavy v sexi kúskoch Móda REFRESHER: Známe Slovenky a Češky privítali letné horúčavy v sexi kúskoch 26. júna 2021, 15:40

Voľné nohavice, dlhý nadrozmerný kabát, široké šortky, puffy vesta, ale aj luxusné doplnky. Vo svete sa nosí všetko a my veríme, že podobné kombinácie uvidíme aj na Slovensku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PAUSE Magazine (@pauseonline)

Kúsky z kože sú posledné sezóny veľkým trendom. Na záberoch nižšie môžeš vidieť dlhý kabát či motorkársku bundu. Za pozornosť stojí aj pletená vesta vo výrazných farebných tónoch. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PAUSE Magazine (@pauseonline)

Štýlový pár, ktorý len tak ľahko neprehliadneš. V Paríži sa Jean-Sébastien Roques a Alice Barbier predviedli aj takto dokonale zladení v kúskoch z dielní Gucci či MISBHV. 

Domov
Zdieľať
Diskusia