Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2021, 15:40
Čas čítania 2:39
Richard Balog

Móda REFRESHER: Známe Slovenky a Češky privítali letné horúčavy v sexi kúskoch

Móda REFRESHER: Známe Slovenky a Češky privítali letné horúčavy v sexi kúskoch
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek, @monikamaresova & @daniela_pestova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Nasledujúcich 14 outfitov ťa presvedčí, že domáce známe tváre sledujú všetky aktuálne módne trendy.

Známe tváre zo Slovenska a z Česka privítali tohtoročné leto v zaujímavých outfitoch za stovky eur. Horúce teploty si pritom neužívali len v domácom prostredí, ale aj v prostredí prímorských letovísk. 

Zatiaľ čo ženy vsádzali na sexi kombinácie z ľahkých kúskov, muži zo svojich šatníkov vytiahli košele s krátkymi rukávmi, teplákové šortky či drahé tričká. Teraz si už vychutnaj 14 kombinácií v podaní Karolíny Chomistekovej, Moniky Marešovej alebo Daniely Peštovej a následne sa môžeš ich outfitmi aj inšpirovať. 

Odporúčané
Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek Tipy na nákupy vo Viedni: drahé butiky, luxusné šperky, ale aj surový streetwear, minimalizmus či limitované modely tenisiek 28. júna 2021, 18:33

Dnešný úvod výberu si pre seba uchmatla Zuzana Strausz Plačková. Najznámejšia slovenská influencerka len nedávno oslávila 30. narodeniny a okrem dovolenky v Grécku stihla aj nákupy v luxusných butikoch vo Viedni. Na snímke má Zuzana oblečený výrazný vzorovaný komplet s neónovým vrchným dielom, čo následne doplnila o tenisky značky Alexander McQueen, klobúk od Diora a kabelku značky Hermes.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova)

Kúsky s logom Chanel podľa záberu nižšie obľubuje aj česká modelka Daniela Peštová, ktorá na prechádzku mestom vytiahla pletený sveter v kombinácii s voľnými nohavicami a so sandálmi. Dokonalý letný outfit, ktorým sa môžeš pokojne inšpirovať aj ty. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Naposledy si nás Monika Marešová získala v krátkych čiernych šatách, ktoré dokonale obopínali jej štíhlu postavu. Najnovšie vsadila na voľný strih šiat z ľanu od českej značky CHAPPE, na ktorých sa sama podieľala. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Karolína Chomisteková má všetky aktuálne módne trendy v malíčku a na talianskom pobreží sa predviedla v takýchto ružových šatách s rozparkom z dielní značky Jacquemus a v topánkach Bottega Veneta. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Separ sa už dávno netají tým, že za oblečenie, doplnky a šperky míňa tisíce eur. V najnovšom videoklipe na skladbu Supernova s Konexom zo svojho šatníka vytiahol reflexnú košeľu s krátkymi rukávmi značky HERON PRESTON, šortky Gucci, hodinky Rolex, zlaté retiazky aj diamantové prstene. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝙎𝙀𝙋𝘼𝙍 (@separ__dms)

Prvú polovicu výberu uzatvára Konex. Producent, dídžej a raper v jednej osobe sa na fotenie propagačných materiálov k albumu Supernova vybral v jednoduchom celočiernom outfite s koženou bundou a my nenamietame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Konex (@konex)

Odporúčané
Voľné košele z ľahkých materiálov sú horúcim trendom tohtoročného leta. Po týchto kúskoch sa oplatí siahnuť  Voľné košele z ľahkých materiálov sú horúcim trendom tohtoročného leta. Po týchto kúskoch sa oplatí siahnuť 7. júna 2021, 15:36

Život si plnými dúškami užíva aj Dominika Navara Cibulková, ktorá si v spoločnosti Barbory Franekovej vychutnávala krásy Paríža, kde oslávili aj jej narodeniny. Obe ženy vyzerali skvelo a pochváliť musíme obzvlášť odvážny biely top Fendi, v ktorom sa predviedla bývalá tenistka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Dominika Navara Cibulková nás následne potešila aj týmto decentnejším outfitom v zelených šortkách Gucci s kabelkou Hermes v ruke a so slnečnými okuliarmi Louis Vuitton na očiach. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Romana Škamlová sa predviedla v tomto sexi outfite a my sme stratili slová. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Romana Skamlova (@romanaskamlova)

Článok o najzaujímavejších outfitoch v podaní domácich známych tvárí by bol bez Petry Mackovej polovičný. Úspešná slovenská influencerka nás svojím outfitom vrátila do chladnejších dní, ale nemáme nič proti. Ako hodnotíš túto kombináciu s kontrastnou kabelkou Louis Vuitton ty?   

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Rovnako pozitívne hodnotíme tiež outfit v podaní Bé Hà Nguyenovej. Česká influencerka s vietnamským pôvodom vsadila na voľnú mužskú košeľu, šortky, tenisky od Pumy a kabelku českej značky LORO ORO.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bé Hà Nguyen▪️ Style With Me (@beha_nguyen)

Paulie Garand dlhodobo patrí medzi našich obľúbených interpretov z domácej scény a obdobný štýl mu sedí azda najlepšie. Voľná košeľa, šortky a tenisky. V tomto prípade bez obuvi, pri bazéne s pohárom vína. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand)

Na záver sme tentoraz umiestnili spoločný záber viacerých členov vydavateľstva Milion Plus vrátane Robina Zoota, NIK TENDA, Deckyho, JS-aTkeeja či Papiho Jicksona.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Robin Zoot (@robinzoot)

Domov
Zdieľať
Diskusia