Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 19:20
Čas čítania 0:21
Tímea Krauszová

Karanténa po návrate zo zahraničia bude pre nezaočkovaných povinná. Platiť bude pri návrate z každej krajiny

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Povedal to štátny tajomník Martin Klus.

Nezaočkovaní ľudia budú musieť po návrate zo zahraničia ísť do karantény, povedal v relácii Na telo PLUS TV Markíza štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus. Podľa jeho slov sa už len rozhoduje, či bude karanténa trvať päť alebo sedem dní a kedy začne nové pravidlo platiť. Dĺžka prechodného obdobia ešte nie je rozhodnutá.

Nebude sa pritom rozlišovať, z akej krajiny ľudia pricestovali. To znamená, že to bude platiť aj pre krajiny, ktoré momentálne nie sú v rámci cestovateľského semafora v čiernom pásme. Po karanténe budú musieť mať ešte aj negatívny PCR test.

Odporúčané
Sulík v roku 2015 v referende o rodine tvrdil, že nič nerieši a radšej sa pôjde sánkovať. Na Ficovom referende sa chce zúčastniť Sulík v roku 2015 v referende o rodine tvrdil, že nič nerieši a radšej sa pôjde sánkovať. Na Ficovom referende sa chce zúčastniť 29. júna 2021, 18:04
Domov
Zdieľať
Diskusia