Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt
11. augusta 2021, 17:15
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

Wagyu za 50 eur a vyprážaný syr, ako ho nepoznáš. Čoje a Demotivácia ti ukážu najlepšie gastro v Bratislave

GASTRO GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Pozri si prvú časť nášho gastroseriálu, ktorý by si nemal pozerať hladný.


Ako je na tom gastro na Slovensku po zásahu pandémie? Niektoré obľúbené podniky prežili ťažké časy, no našli sa aj také, ktoré sa nebáli otvoriť počas pandémie. V prvej časti nášho gastroseriálu v spolupráci s Woltom sa boli Čoje a Demotivácia pozrieť na tie najviac vychýrené bratislavské podniky. 

Medzi nimi nechýbala ochutnávka toho najlepšieho mäsa, takzvané wagyu, v podniku Mäso od Romana. Ak sleduješ slovenské gastro práve na profile foodblogera Čojeho, určite vieš, že jeho vášeň pre burgery je nekonečná. Preto mu jeden burger od Romana nestačil a medzi ochutnávkami bol aj fried chicken sendvič zo Spice Guys a Demo podľahol krídelkám. 

Ďalšími zastávkami bola Langošáreň u Klárky a preslávená reštaurácia, ktorú Čoje označil za najlepšiu spomedzi tých, čo vznikli počas covidu v Bratislave – Bistronomy. Podľahne Demo langošu s kečupom, ktorý tak veľmi nenávidí, a ako vyzerá tarhoňa či vyprážaný syr, keď ti ich podávajú v Bistronomy?

Objednávaj jedlo cez Wolt

Sleduj prvú časť nášho seriálu, pri ktorom je vysoko pravdepodobné, že veľmi rýchlo dostaneš hlad. Ak by sa tak stalo, neváhaj a objednávaj jedlo cez Wolt – teraz aj so zľavou na doručenie, ktorú nájdeš vo videu

Domov
Zdieľať
Diskusia