Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2021, 13:32
Čas čítania 2:59
Daniel Mikolášik

Šaty Cardi B s priesvitným bruškom či Lil Nas X v gigantickej sukni. Toto je TOP 10 outfitov celebrít z BET Awards

Šaty Cardi B s priesvitným bruškom či Lil Nas X v gigantickej sukni. Toto je TOP 10 outfitov celebrít z BET Awards
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Hollywoodske hviezdy sa opäť predbiehali v tom, ktorá ukáže viac. Alebo skôr menej?

Odovzdávanie cien afroamerickej komunite amerického šoubiznisu, známe predovšetkým ako BET Awards, sa aj tento rok nieslo v znamení luxusných elegantných, vyzývavých, až provokačných outfitov.

Hoci minuloročný galavečer sa vzhľadom na pandemickú situáciu musel odohrávať najmä v online sfére, tentoraz bolo na prominentnej akcii v sále Microsoft Theater v Los Angeles už opäť všetko po starom, bez akýchkoľvek obmedzení či povinnosti nosiť bezpečnostné prvky. A to celebrity využili naplno.

Odporúčané
Móda REFRESHER: Známe Slovenky a Češky privítali letné horúčavy v sexi kúskoch Móda REFRESHER: Známe Slovenky a Češky privítali letné horúčavy v sexi kúskoch 26. júna 2021, 15:40

Na červenom koberci sa v rámci tohtoročnej témy Rok čiernej ženy prominentné osobnosti z rôznych sfér šoubiznisu predbiehali v tom, ktorá ukáže viac. Alebo skôr menej? Nechýbali hviezdy ako Cardi B, Lil Nas X, Zendaya, Megan Thee Stallion či skupina Migos. Prinášame ti teda výber 10 najlepších outfitov, ktoré sme mali možnosť vidieť počas galavečera BET Awards 2021.


Lil Nas X patrí medzi najvýstrednejších interpretov súčasnosti a svojej povesti nezostal nič dlžný ani počas uplynulej noci. Na červenom koberci sa objavil v týchto bielych šatách s modrou potlačou odkazujúcou na vojnu a náboženstvo z dielní návrhára menom Andrea Grossi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lil Nas X (@lilnasx)

Zendaya prekvapila na prvý pohľad jednoduchou a nekomplikovanou archívnou róbou Versace z kolekcie jar/leto 2003, fialovými lodičkami od Stuarta Weitzmana a diamantovými doplnkami od Bulgari. Túto róbu pred 18 rokmi preslávila aj Beyoncé, keď sa v nej ukázala na pódiu počas vystúpenia ku skladbe Crazy In Love.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya)

Na odovzdávaní cien nechýbali ani vyzývavé outfity. Jeden z nich predviedla aj Megan Thee Stallion, ktorá získala cenu za najlepšiu ženskú hiphopovú umelkyňu. Tá sa na červenom koberci ukázala v bielych šatách s odhalenými bokmi a trblietavými retiazkami od francúzskeho módneho návrhára Jeana Paula Gaultiera.

Domov
Zdieľať
Diskusia