Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2021, 8:32
Čas čítania 0:54
Martin Mičuda

Šprint 1 500-koňového Bugatti s monopostom F1 ukázal úchvatný technologický pokrok oboch svetov

TECH BUGATTI
Uložiť Uložené

Mat Watson sa postaral o ďalší mimoriadne zaujímavý rýchlostný duel.

Britský portál Carwow a jeho hlavný protagonista Mat Watson sa na sklonku posledných rokov dostal na popredné priečky v počte pozretí videí s automobilovým obsahom na svete. Môže za to najmä čoraz obľúbenejší koncept videí, ktorého podstatou je drag race alebo, ak chceš, šprint na letiskovej dráhe, kde si pravidelne merajú sily najväčšie automobilové novinky.

Z času na čas sa však objavia aj exkluzívnejší aktéri. Po nedávnej demonštrácii predností elektrického hyperšportu chorvátskej značky Rimac teraz prichádzajú na rad ešte pozoruhodnejšie preteky. Na štartovú čiaru sa postavil nový Chiron od Bugatti, prekvapivo však v tomto prípade nešlo o hlavnú hviezdu porovnávacieho duelu.

Odporúčané
Vyskúšali sme najrýchlejšie nové auto za 40-tisíc €. Aký je 310-koňový Leon Sportstourer od Cupry? Vyskúšali sme najrýchlejšie nové auto za 40-tisíc €. Aký je 310-koňový Leon Sportstourer od Cupry? 25. mája 2021, 14:30

V rámci aktuálnych mediálnych aktivít stajne Red Bull Racing sa totiž k jednému z vôbec najrýchlejších áut sveta postavil práve monopost formuly 1. Opäť ide o exemplár z roku 2011, teda RB7 s atmosférickým motorom. Za volantom pritom nesedel nik iný ako David Coulthard.

Domov
Zdieľať
Diskusia