Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2021, 14:01
Čas čítania 1:13
Viktor Kniš

Toto som povedal? Sulík zabudol, že v minulosti kritizoval nominanta Smeru a zamestnanca svojho úradu, ktorého zobrala NAKA

POLITIKA RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Richard Sulík sa nevedel vyjadriť k svojmu staršiemu výroku, keď kritizoval bývalého zamestnanca úradu patriaceho pod ministerstvo hospodárstva.

Richard Sulík v relácii Na Telo tvrdil, že kauzu bývalého zamestnanca MH manažmentu patriaceho pod jeho ministerstvo hospodárstva vyriešil, keď ho po zadržaní Národnou kriminálnou agentúrou okamžite odvolal. Ide o Andreja Holáka, ktorého NAKA zadržala v rámci akcie Mýtnik II, pričom obvinila šesť osôb z trestných činov legalizácie príjmu z trestnej činnosti, korupcie a machinácie pri verejnom obstarávaní i verejnej dražbe.

Holák bol nominantom strany Smer-SD a Sulík pre TV Markíza povedal, že si ho v úrade nechal kvôli tzv. korporátnej pamäti. Podľa neho nie sú všetky veci napísané na papieri a potreboval mať v úrade človeka, ktorý si pamätá niektoré udalosti, napríklad žaloby alebo iné podrobnosti. Zároveň Sulík povedal, že Holák nemal žiadne podpisové právo na faktúry a zmluvy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia