Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2014, 12:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marek Hrivík bojuje o miesto na súpiske Rangers skutočne efektívne!

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bohužiaľ, slovenský hokej sa pomaly dostáva do fázy, kedy už nedokáže produkovať toľko kvalitných hokejistov, a tak ich máme v NHL čím ďalej, tým menej.

Marek Hrivík bojuje o miesto na súpiske Rangers skutočne efektívne!

Nuž, hádam si už každý hokejový nadšenec uvedomuje, že keď sa čo najskôr slovenská mládež nezačne viac zaujímať o korčule a hokejky, v dohľadnej dobe bude zastúpenie našich hráčov v zámorí porovnateľné s Talianskom a Venezuelou. Stále však ešte zopár želiezok v ohni máme. Dokonca sa občas vyskytne aj čerstvá nádej v podobe nováčika, medzi ktorých aktuálne patrí aj Marek Hrivík, pôsobiaci v klube New York Rangers. Zápas, v ktorom Marek zažiaril, sa odohral vrámci prípravného kempu, kde tréneri postupne nasadzujú všetkých adeptov, z ktorých následne vyskladajú finálnu zostavu. Rodák z Čadce bojuje o miesto v NHL spolu so zvyšnými 24 útočníkmi.

Hrivo odohral v drese Rangers viac ako štrnásť minút a zaznamenal jeden presný strelecký pokus, na ktorý bude podľa môjho názoru spomínať ešte veľmi dlho. Nielenže bol dôležitý pre jeho budúcu kariéru a v konečnom dôsledku môže zavážiť pri rozhodovaní vedenia o jeho ďalšom pôsobení, cení sa aj fakt, že sa dokázal presadiť cez jedného z najlepších brániacich útočníkov súčasnosti, Mariána Hossu. Tomu sa celkovo veľmi nedarilo a jeho Chicago Blackhawks prehralo 4:1. Hrivíkov gól bol práve tým posledným a samotnú realizáciu môžete hodnotiť po vzhliadnutí videa nižšie.

Späť
Zdieľať
Diskusia