Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. apríla 2024, 11:53
Čas čítania 0:33
Barbora Adamkovičová

Brutálne varovanie Mika Tysona. Zápasník sa už „nevie dočkať“, kedy dobije youtubera Jakea Paula

ZAUJÍMAVOSTI JAKE PAUL MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

57-ročný zápasník svojím príspevkom na sociálnej sieti navnadil tisícky sledujúcich na jedno z najočakávanejších stretnutí tohto roka. Dvojica sa v klietke stretne už začiatkom leta na texaskom štadióne AT&T.

Tyson naposledy bojoval v roku 2020 v exhibičnom zápase proti Royovi Jonesovi mladšiemu. Paul má na konte len jedinú prehru z vlaňajšieho roka, informuje portál LADbible

Zápasník sa youtubera „nemôže dočkať“ 

„Nemôžem sa dočkať, kedy tu bude Jake,“ napísal v príspevku Tyson. Zverejnené video komentujú nerozhodní fanúšikovia – niektorí sú si istí, že boxer s viac než 20-ročnou skúsenosťou zápas s istotou vyhrá. Iní však nechcú youtubera a bývalého herca Disney Channel podceňovať.

Samotný Paul v rozhovore pre FOX News povedal, že mu Tyson „nemôže odhryznúť ucho“, ak mu „vyrazí zuby z úst“. „Je oveľa silnejší, ale ja som vo výbornej kondícii. Je skúsený. Ja v ringu používam mozog, ale možno aj on. Bude to veľmi zaujímavé. Naozaj si myslím, že ma podceňuje,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia