Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. júna 2021, 9:41
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Dominika Mirgová to robí najlepšie, ako vie, chce po sebe niečo zanechať. Počúvaj jej letnú motivačnú skladbu

HUDBA DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Dominika Mirgová vydáva letnú rádiovku a avizuje nový album.

Speváčka a občasná raperka Dominika Mirgová vydáva letnú novinku s názvom Večnosť, ktorá je síce typickou popovou rádiovou skladbou, no keďže si interpretka píše texty sama, je aj dostatočne osobná.

Fanúšikovia sa s ňou stotožnili veľmi rýchlo a už dnes sa prebojovala do top desiatky skladieb na Youtube zaradených medzi trendy. Dominika bude, pochopiteľne, bojovať aj o zaradenie do áčkových rotácií v rádiách.

Novinka je zároveň predzvesťou nového EP projektu, ktorý chce speváčka vydať už čoskoro. Už tradične nechýba ani videoklip, o ktorý sa tentoraz postaral Martin Miko. Dominika si doň obliekla súpravu Separovej značky Hood Hero, a tak máme možnosť „v priamom prenose“ vidieť, ako sa aj slovenskí interpreti dokážu navzájom podporiť. 

Odporúčané
Nazývala si ma odpadom, tvoj syn si teraz kupuje moje albumy. P.A.T. dissuje učiteľku, ktorá ho v minulosti vysmievala Nazývala si ma odpadom, tvoj syn si teraz kupuje moje albumy. P.A.T. dissuje učiteľku, ktorá ho v minulosti vysmievala 21. júna 2021, 18:46

Dominike sa zároveň darí do klipov dostávať sponzorov, čo síce môže diváka vyrušiť, no platí, že vzhľadom na aktuálnu situáciu ide o jednu z mála možností, ako si zabezpečiť príjem, resp. zaplatiť videoklipy pre fanúšikov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia