Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2021, 8:00
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Andrej Danko tvrdí, že kým Kiska daroval Rómke Annamárii tenisky, on zariadil postavenie telocvične v Moldave nad Bodvou

NEWS ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Predseda mimoparlamentnej strany SNS Andrej Danko kritizuje svojich politických rivalov za to, že si robia PR na Rómke, ktorá uspela v behu.

Andrej Danko tvrdí, že keď pred pár rokmi médiá informovali o nádejnej rómskej bežkyni Annamárii z Moldavy nad Bodvou, bol to práve on, kto inicioval postavenie telocvične v meste. V tom čase o mladom talente písali ako o dievčati, ktoré má veľké ambície, športovať si však môže dovoliť len v balerínkach. 

„Spomenul som si, ako jej aj Andrej Kiska za prítomnosti novinárov daroval botasky. Keď som videl túto PR scénu pred rokmi, opýtal som sa primátora Moldavy nad Bodvou, ako sa dá mestu pomôcť. Hovoril, že nemajú halu. Následne som požiadal predsedu vlády, aby sa na výjazdovom rokovaní pozrel na projekt v tomto meste,“ tvrdí Andrej Danko s tým, že Annamárii svojimi vyjadreniami nepomohli Igor Matovič ani Peter Pollák, ktorí si podľa neho na úspechu dievčaťa robia politické body. 

Halu podľa Danka začínajú po rokoch stavať teraz. „... Asi nikoho nebude zaujímať, ako tá myšlienka vznikla, možno aj pásku bude strihať iný,“ konštatuje predseda mimoparlamentej strany SNS, ktorá v minulom volebnom období vládla so Smerom a Mostom-Híd. 

Odporúčané
Spory o názov kapely Desmod vrcholia: Máme dva názvy, číha z toho trápnosť Spory o názov kapely Desmod vrcholia: Máme dva názvy, číha z toho trápnosť 21. júna 2021, 17:07

Danko sa na Facebooku ozval deň po tom, čo slovenskými sociálnymi sieťami začala hýbať správa o tom, ako sa šikovná Rómka stala majsterkou Slovenska. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia