Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2021, 14:30
Čas čítania 4:40
Dominik Vetrák

10 najočakávanejších seriálov do konca roka 2021

10 najočakávanejších seriálov do konca roka 2021
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem 2. série Zaklínača sa môžeme tešiť na množstvo skvelých seriálov.

S nástupom streamingových platforiem je pre diváka v podstate nemožné držať krok so všetkými trendmi. Sledovať každý jeden populárny či chválený seriál nie je v ľudských silách, a tak ti prinášame pohľad na 10 najočakávanejších seriálov, ktoré určite uvidíme ešte v tomto roku. 

Odporúčané
10 najočakávanejších kinofilmov do konca roka 2021 10 najočakávanejších kinofilmov do konca roka 2021 6. júla 2021, 9:30

1. Masters of the Universe: Revelations – 23. júl (Netflix)

Máme radi animované seriály na Netflixe, či už ide o anime, alebo americké produkcie. Aktuálne nás celkom baví Resident Evil: Infinite Darkness, no pomaly sa už pozeráme na oživenie slávnej ságy Masters of the Universe s He-Manom ako hlavnou postavou. Seriál bude pokračovaním animovaného seriálu He-Man and the Masters of the Universe z rokov 1983 – 1985.

Dej Masters of the Universe sa odohráva na magickej planéte Eternia, ktorá je spojením sci-fi a fantasy prvkov. Hlavnou postavou je prince Adam, ktorý sa dokáže premeniť na obrovského hrdinu menom He-Man. Nasleduje boj o trón, o moc a vlastne o všetko cenné. Trailer ti priblíži štýl animácie, príbehu a postáv. 

2. Brooklyn Nine-Nine – 12. august (NBC)

Obľúbený komediálny seriál sa skončí nadchádzajúcou 8. sériou. Pôvodný plán bol iný, ale po tom, čo sa v USA stalo Georgeovi Floydovi, a v dôsledku celkového pohľadu spoločnosti na policajtov sa televízia NBC a tvorcovia rozhodli seriál ukončiť. Prepísali preto príbeh a scenár poslednej série a my si tak budeme môcť užiť našich milovaných detektívov ešte raz.

Odporúčané
10 najočakávanejších slovenských filmov a seriálov roka 2024 10 najočakávanejších slovenských filmov a seriálov roka 2024 11. januára 2024, 9:30

Čakajú nás bláznivé skeče, rozvíjajúce sa vzťahy medzi postavami a my dúfame, že tvorcovia nemuseli pre situáciu v USA obetovať skvelé vtipy a scény. Sme nesmierne radi, že aspoň dostali šancu seriál ukončiť. Viaceré televízne projekty o policajtoch sa totiž rovno zrušili. Čo myslíš, ako skončí Jake Peralta?

3. What We Do in the Shadows – 2. september (FX)

Videli sme film, ignorovali sme seriál. A spravili sme obrovskú chybu. Príbeh o tom, ako si žijú upíri v modernej spoločnosti, hoci sa so súčasným svetom a jeho technológiami ešte neskamarátili, nás absolútne uchvátil. Najlepšou zložkou projektu je bez pochýb jedinečný, šťavnatý a nesmierne originálny humor.

Často pramení z materiálu, ktorý ponúka dej, inokedy ide o situačný humor alebo len vtipný spôsob, akým niektoré scény prezentujú geniálni herci. Ak sa chceš pobaviť, poriadne sa nasmiať a zistiť čo-to nové o upíroch, tento seriál ti odporúčame všetkými desiatimi. Viac sme si o ňom povedali tu. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 99863 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Kedy sa dočkáme poslednej série Money Heist.
  • O čom bude nová séria Sex Education.
  • Ktorý Star Wars seriál nahradí 3. sériu The Mandalorian, ktorú uvidíme až budúci rok.
  • O čom bude 3. séria Succession a či si myslíme, že po 2 rokoch konečne uvidíme nové časti Stranger Things.
  • Jedno z najslávnejších a najlepších anime histórie sa dočká seriálu od Netflixu. Ktorí herci stvárnia milované a sexy japonské postavy?
  • Zaklínač!!!
Domov
Zdieľať
Diskusia