Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 6:48
Čas čítania 1:20
Daniel Mikolášik

Toto je hádanka, ktorú údajne dáva Elon Musk ľuďom na pohovoroch. Dokážeš ju vyriešiť?

Toto je hádanka, ktorú údajne dáva Elon Musk ľuďom na pohovoroch. Dokážeš ju vyriešiť?
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
ZAUJÍMAVOSTI ELON MUSK
Uložiť Uložené

Musk vraj u zamestnancov vyhľadáva „dôkaz výnimočnej schopnosti“.

Po sociálnych sieťach koluje hádanka, ktorú vraj miliardár Elon Musk kladie záujemcom o prácu v jeho spoločnostiach SpaceX a Tesla. Musk je známy tým, že sám seba vníma ako človeka z ľudu, a podľa niektorých je tak trochu blázon so zaujímavým pohľadom na svet. 

Odporúčané
Elon Musk tvrdí, že na to, aby si pracoval pre Teslu, nemusíš mať vysokú, ani strednú školu Elon Musk tvrdí, že na to, aby si pracoval pre Teslu, nemusíš mať vysokú, ani strednú školu 26. decembra 2019, 8:51

V minulosti neraz vyhlásil, že na to, aby si uňho mohol pracovať, nemusíš byť absolventom ani vysokej, ani strednej školy. U zamestnancov vyhľadáva „dôkaz výnimočnej schopnosti“.

Počas pohovorov uchádzačov o zamestnanie vraj zakaždým požiada, aby zhrnuli svoju kariéru a opísali, ako počas nej riešili najťažšie problémy. Aby sa ubezpečil, že si nepripisujú zásluhy za prácu niekoho iného, položí im podrobné otázky o problémoch, ktoré opisujú. Ak ich nachytá, majú smolu.

Elon Musk.
Elon Musk. Zdroj: TASR/AP/Jae C. Hong
Domov
Zdieľať
Diskusia