Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2021, 8:52
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

VIDEO: Paraglajdista z Greenpeaceu zoskočil zo strechy štadióna na Eure 2020, poranil ženu a zničil techniku

VIDEO: Paraglajdista z Greenpeaceu zoskočil zo strechy štadióna na Eure 2020, poranil ženu a zničil techniku
Zdroj: Stefan Matzke/Getty Images
ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas futbalových majstrovstiev Európy medzi Francúzskom a Nemeckom sa pokúsil narušiť parašutista z organizácie Greenpeace. Neúspešne.

Ekologický aktivista sa snažil prerušiť ostro sledovaný zápas medzi Francúzskom a Nemeckom, keď sa krátko pred úvodným výkopom zjavil pod strechou štadióna v Allianz Aréne v Mníchove. 

Išlo pravdepodobne o člena organizácie Greenpeace, ktorej logo mal na padáku. Zrejme sa najprv dostal na strechu štadióna, odkiaľ zoskočil s cieľom pristáť priamo na ihrisku. Cestu na zem si však skomplikoval a video zachytáva, ako takmer narazil do sediacich divákov. Medzičasom sa už hráči pripravovali na úvodný hvizd. 

Aj keď sa divákom na tribúne vyhol, podľa portálu Športky zranil osvetľovačku, ktorá musela vyhľadať pomoc lekárov. Počas manévrov zároveň poškodil techniku televíznej stanice ARD.  

Domov
Zdieľať
Diskusia