Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2021, 11:27
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Kapela Kuky Band spieva vlastný text, v klipe má dievčatá aj rýchle auto

HUDBA KUKY BAND
Uložiť Uložené

Kuky Band pokračuje s aktivitou a vydáva skladbu z vlastnej produkcie.

Slovenská rómska kapela Kuky Band vydáva novú skladbu, tentoraz však nejde o cover inej populárnej piesne. Už v opise skladby Jozef Kuky a jeho bratranec René Kmeť upozorňujú, že text tentoraz napísali sami. Energická pesnička s názvom Bude nám veselo poteší najmä fanúšikov charakteristických tónov a popevkov. 

Nechýba ani sprievodný videoklip, o ktorý sa už tradične postaral Miloš Juriga. Ten zastrešuje vizuálnu stránku tvorby Kuky Bandu dlhodobo, zároveň na svojom youtubovom kanáli upozorňuje, že kapela je pripravená na letné bukingy na zábavách a oslavách všetkého druhu. 

Odporúčané
Kuky Band prespievali hit od DMS. Sleduj, ako rómska kapela spieva slohy Separa a Dameho Kuky Band prespievali hit od DMS. Sleduj, ako rómska kapela spieva slohy Separa a Dameho 20. mája 2021, 20:41

Kuky Band nedávno v rámci odovzdávania cien Ruka Hore Awards prespievala rapovú skladbu MDMS od chalanov z DMS. Nedávno dvojica vydala aj vlastnú verziu hitu od Kaliho a Claudie s názvom Len Ona.

Domov
Zdieľať
Diskusia