Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2021, 8:41
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Kuky band je späť. Prespievali hit od Kaliho

HUDBA KUKY BAND
Uložiť Uložené

Slováci si speváka Jozefa Kukyho obľúbili vďaka coverom známych hitov, ku ktorým teraz pridáva ďalší.

Kuky band je dvojčlenná skupina, v ktorej pôsobia Jozef Kuky ako frontman a jeho bratranec René Kmeťo. Do povedomia širokého publika sa dostali vďaka energickým prerábkam známych slovenských hitov, ktorým dodali dávku rómskeho temperamentu a charakteristické tóny aj muziku zo živých nástrojov. 

Po dlhšej odmlke sa vracajú s coverom na pesničku Len ona, ktorú pôvodne vytvorili Kali a Claudia. Skladba pochádza z rovnomenného albumu mladej speváčky. 

Keďže chalani z Kuky bandu sa živia aj hraním naživo na kultúrnych akciách alebo svadbách, priamo pod videom nechali na seba kontakt, aby sa im záujemcovia ozvali. Vzhľadom na postupné uvoľnenie opatrení by aj oni mohli dostať príležitosť vrátiť sa k tomu, čo majú najradšej. 

Odporúčané
Kuky band: Miliónové videnia sme nečakali. Vo videu ma spomenul aj PPPeter, máme spolu niečo natočiť (Rozhovor) Kuky band: Miliónové videnia sme nečakali. Vo videu ma spomenul aj PPPeter, máme spolu niečo natočiť (Rozhovor) 31. mája 2020, 10:23

Pre Kuky band sú charakteristické aj svojské videoklipy, čo nie je výnimkou ani v tomto prípade. Autorom videa je Miloš Juriga. Kapela tentoraz vymenila typické zelené plátno za prírodu a výsledok ti zaručene zlepší náladu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia