Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 20:47
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Strážcovia galaxie dostanú obrovskú príbehovú hru, v ktorej bude dôležité, ako sa správaš k ostatným postavám

Strážcovia galaxie dostanú obrovskú príbehovú hru, v ktorej bude dôležité, ako sa správaš k ostatným postavám
Zdroj: Square Enix
TECH GUARDIANS OF THE GALAXY
Uložiť Uložené

Guardians of the Galaxy vyjde na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 a PS5 už v októbri.

Square Enix včera usporiadalo svoju vlastnú E3 konferenciu, počas ktorej ukazovalo nové trailery a hry. Najviac zaujalo odhalenie Guardians of the Galaxy, veľkej príbehovej hry založenej na komiksových postavách od Marvelu.

Pôjde o originálny dej a postavy, takže nečakaj žiadne prepojenie na marvelovské filmy. To je však dobre, keďže sa vďaka tomu môžeme tešiť na nové dizajny postáv a čerstvé spracovania ich charakterov. A práve postavy budú v hre nesmierne dôležité.

Odporúčané
Xbox ukázal budúcnosť videohier. Grafika, aká tu ešte nebola, originálne sci-fi, upíri, autá a indie, z ktorých ti padne sánka Xbox ukázal budúcnosť videohier. Grafika, aká tu ešte nebola, originálne sci-fi, upíri, autá a indie, z ktorých ti padne sánka 14. júna 2021, 14:17

Tím Strážcov bude zložený z Gamory, Draxa, Groota, Rocketa a Star-Lorda. Ten bude jedinou hrateľnou postavou, no bude vedieť ovládať niektoré útoky a schopnosti ostatných členov tímu. Niektorých iste poteší možnosť ovplyvňovať príbeh a vzťahy s postavami na základe činov a dialógov, ktoré si vyberú v konverzáciách.

Domov
Zdieľať
Diskusia