Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2021, 19:20
Čas čítania 5:47
Adam Novosad

Bola to legalizovaná banková lúpež, smeje sa Floyd Mayweather zo 100 miliónov dolárov za súboj s Loganom Paulom

ŠPORT FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Súboj Floyda Mayweathera a Logana Paula skončil pre mnohých fanúšikov sklamaním, pretože nevideli knokaut, ale obaja bojovníci boli spokojní. Po finančnej stránke si parádne prilepšili.

Súboj, ktorý nemal víťaza ani porazeného, lebo ich ani mať nemohol. Celý svet netrpezlivo očakával, ako dopadne zápas legendárneho boxera Floyda Mayweathera a youtubera Logana Paula, ktorí sa proti sebe postavili na štadióne Hard Rock Stadium v americkom Miami na Floride.

Štadión sa prvýkrát otvoril s takmer plnou kapacitou práve pre boxerský súboj, a tak šli lístky na dračku. Rovnako tak však aj možnosť zaplatiť si sledovanie zápasu cez internet, ktoré pre obyvateľov Spojených štátov amerických stálo až 50 dolárov.

Ani vysoké ceny tisíce fanúšikov neodradili od toho, aby si nedeľný večer spríjemnili zápasom, od ktorého každý očakával knokaut Logana Paula.

Odporúčané
Zápas Floyda Mayweathera s Loganom Paulom sa skončil bez k. o. Youtuber vydržal osem náročných kôl Zápas Floyda Mayweathera s Loganom Paulom sa skončil bez k. o. Youtuber vydržal osem náročných kôl 7. júna 2021, 8:16

K. o. však neprišlo, aj keď v niektorých chvíľach youtuber ledva stál na nohách. Zmluva hovorila jasnou rečou, žiadny oficiálny víťaz, žiadny oficiálny porazený a ani rozhodcovia, ktorí by boxerom udeľovali body za jednotlivé kolá.

Veľká časť divákov preto odchádzala zo štadióna či spred televíznych obrazoviek nespokojná, pretože sa pozerali na 24 minút plných prejavu, ktorý akoby bol vopred dohodnutý.

Logan Paul, Floyd Mayweather
Zdroj: Instagram/Logan Paul

Jake Paul okamžite vysmial Conora McGregora

Brat bojujúceho youtubera Jake Paul, samozrejme, nemohol chýbať priamo na štadióne. Jake si s Floydom skočili do vlasov už pár týždňov pred zápasom, keď youtuber legendárnemu boxerovi ukradol šiltovku priamo z hlavy.

Vtedy krádež šiltovky vyvolala šarvátku, ktorá sa skončila modrinami, ale Floyd obidvoch bratov varoval, že ak sa o takýto čin pokúsia znovu, postará sa o to, aby z nemocnice odchádzali s fixačným krčným golierom.

Jake Paul si z vyhrážok ťažkú hlavu nerobil, pretože počas zápasu veselo tweetoval o tom, ako Logan Paul v súboji s Mayweatherom dominuje. Krátko pred začiatkom predposledného siedmeho kola napísal, že Logan zatiaľ vyhral v štyroch, zatiaľ čo Floyd podľa neho zvíťazil len v dvoch.

Odporúčané
Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe 1. augusta 2023, 19:30

„Tam máš svoju kariéru, je to 50 : 1, môj brat práve porazil Floyda Mayweathera,“ napísal na Twitter hneď po skončení zápasu, ale v komentároch sa s veľkým pochopením nestretol.

Jake Paul medzitým stihol zareagovať na boxera Canela Alvareza, ktorý ako reakciu na zápas použil len gesto hlavy v dlani. „Zjedol by som ťa zaživa,“ odkázal mu youtuber so slovami, že Alvarez vraj nevie predať dostatok PPV prístupov, a tak by bol rád za akúkoľvek publicitu. Ba čo viac, Jake Paul rovno vysmial Conora McGregora, ktorý sa pred ním vraj skrýva.

Legalizovaná banková lúpež

„Celý tento zápas bol len o peniazoch."

„Sledoval som zápas cez ilegálny stream, ale aj tak chcem svoje peniaze naspäť."

„Prečo som minul toľko peňazí za 24-minútové objímanie sa dvoch mužov?"

Aj takto zneli komentáre nespokojných fanúšikov na sociálnych sieťach, ktorých nahnevalo, že súboj nemal také rozuzlenie, aké možno očakávali.

Mayweather však vopred avizoval, že jediný dôvod na svete, kvôli ktorému sa na zápas nechal prehovoriť, boli peniaze. „Verím v inteligentnú prácu, nie namáhavú prácu. Ak je niečo také jednoduché ako toto, legalizovaná lúpež banky, musím to spraviť,“ vysvetľoval vo videu na Twitteri Mayweather, aby zodpovedal otázku, prečo sa nechal na boxerský zápas nahovoriť.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 99324 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia