Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2021, 8:16
Čas čítania 1:02
Kamila Šebestová

Zápas Floyda Mayweathera s Loganom Paulom sa skončil bez k. o. Youtuber vydržal osem náročných kôl

Zápas Floyda Mayweathera s Loganom Paulom sa skončil bez k. o. Youtuber vydržal osem náročných kôl
Zdroj: Johnny Nunez/Getty Images
ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už nikdy sa nevrátim k profesionálnemu boxu, povedal Floyd Mayweather po tomto zápase. Exhibičné zápasy však nevylúčil.

Zápas medzi 44-ročným boxerom Floydom Mayweatherom a youtuberom Loganom Paulom bol tvrdý, no skončil sa bez víťaza. Šlo o exhibičný zápas, ktorý mohol ukončiť len knokaut, avšak ani jeden zo súperov ho protivníkovi nedal.

Prekvapivé však bolo, že youtuber Logan Paul vydržal s boxerskou hviezdou Floydom Mayweatherom až osem kôl. Aj preto ho zatiaľ verejnosť označuje za „morálneho víťaza“. Každé kolo malo tri minúty a boli plné potu a úsilia poraziť súpera. 

V prvom kole Logan Paul agresívne zaútočil na Floyda Mayweathera a počas zápasu ho zahnal do rohu ringu. V druhom kole sa Paul snažil udržať od Mayweathera odstup a využiť svoju výšku ako výhodu. V treťom kole sa mu podarilo Mayweathera dostať až na laná ringu, chcel zaútočiť úderom uppercut, no netrafil sa. Štvrté kolo pokračovalo ďalšími údermi, bolo však vidno, že youtuber začína byť unavený. Mayweather, naopak, vykazoval stále veľa energie a hnevu.

Domov
Zdieľať
Diskusia