Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2021, 9:07
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Matka Dominiky Cibulkovej zrejme takto „alternatívne“ parkuje v centre Bratislavy, tvrdí Michal Kovačič. Exposlankyňa to popiera

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Novinár a moderátor relácie Na Telo Michal Kovačič upozornil na bizarný spôsob parkovania bieleho Range Roveru s ružovým podpisom Dominiky Cibulkovej. Zrejme na ňom jazdí jej matka exposlankyňa.

Aktualizované o 13.20 h o vyjadrenie Kataríny Cibulkovej

V Bratislave pravidelne „alternatívnym spôsobom“ parkuje biely Range Rover s ružovým podpisom známej slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej. Auto parkuje tak, že často komplikuje ostatným vodičom prejazd, občas však zastaví aj na cyklotrase v tesnej blízkosti priechodu pre chodcov. 

Odporúčané
Podarilo sa ti dostať počas pandémie do formy? Ako zmenil naše telá a motiváciu cvičiť rok strávený doma? Podarilo sa ti dostať počas pandémie do formy? Ako zmenil naše telá a motiváciu cvičiť rok strávený doma? 4. júna 2021, 10:30

Novinár a moderátor diskusnej politickej relácie Na Telo upozornil, že auto pravdepodobne šoféruje matka podpísanej Dominiky Katarína Cibulková, ktorá bola v minulosti poslankyňou za SDKÚ-DS.

Jeho teóriu podporujú aj viaceré fotografie portálov Pluska alebo Topky, ktorým sa podarilo Cibulkovú staršiu v posledných rokoch nafotiť v rôznych momentoch v blízkosti rovnakého auta. 

Michal Kovačič
Zdroj: Instagram/Michal Kovačič

Samotná Dominika Cibulková sa vozí na Mercedese triedy G a nedávno si kúpila Bentley Bentayga, preto je menej pravdepodobné, že Range Rover odparkovala v centre Bratislavy nedôkladne práve ona. 

O vyjadrenie sme požiadali aj Katarínu Cibulkovú. „Auto s ŠPZ BL 310 TI nešoférujem, takže nie je možné, aby som ho opakovane zaparkovala v centre na ťažko priechodnom mieste. P. S.:  Teší ma váš záujem o zlé parkovanie v Bratislave a predpokladám, že teraz už budete v nejakej špeciálnej rubrike uverejňovať fotografie všetkých zle zaparkovaných áut (poprípade kolobežiek či bicyklov),“ reagovala na otázku o parkovaní Katarína Cibulková. 

Michal Kovačič
Zdroj: Instagram/Michal Kovačič
Domov
Zdieľať
Diskusia