Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. júna 2021, 9:51
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

V Humennom dostal muž v krčme ponuku na sex, ale namiesto toho skončil so stiahnutými nohavicami a bez 450 eur v peňaženke

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Polícia páchateľov krátko po skutku zadržala, pričom obvinený muž putoval rovno do väzby.

V pohostinstve pri železničnej stanici v Humennom popíjal muž z Trebišova, ktorému sa zapáčila ponuka na sexuálne radovánky s neznámou ženou. Mladá žena ho oslovila v pohostinstve, a tak ponuku akceptoval a vyšiel s ňou von, kde ho však nečakal sex, ale jej dvaja kumpáni, informujú Noviny.sk.

Odporúčané
Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom 4. júna 2021, 9:30

Tento trestný čin zosnovali dve mladé ženy z Trebišova, ktoré majú len 18 a 19 rokov, a o bezpečnosť sa staral 28-ročný chlapík z Humenného. Podgurážený muž nedokázal na situáciu reagovať, a tak mu ženy stiahli nohavice pod kolená, vytiahli z nich peňaženku a ukradli mu všetku hotovosť, ktorú v nej mal. 

V peňaženke sa pritom nachádzalo 450 eur v hotovosti, a tak si slušne prilepšili. Nevedno však, či vopred vedeli, že chlapík bude mať v peňaženke vyššiu hotovosť, alebo sa na nich len usmiala šťastena.

V prípade obidvoch žien išlo o prvý delikt, a preto sú stíhané na slobode, lenže 28-ročný Humenčan bol v minulosti opakovane trestaný, za čo preňho prokurátor žiada stíhanie vo väzbe.

Trojica svoj zločin nepremyslela do detailov, pretože sa onedlho nechali chytiť políciou. Okradnutý muž síce zostal so stiahnutými nohavicami na ulici a bez peňazí, ale podarilo sa mu zburcovať políciu, ktorej už na základe opisu páchateľov nerobilo problém dve ženy a muža vypátrať.  

Domov
Zdieľať
Diskusia