Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Red Bull.
2. júna 2021, 17:02
Čas čítania 2:25
Sponzorovaný obsah

Nestihol si vidieť monopost F1 od Red Bullu? Tentoraz budeš mať možnosť ho nielen odfotiť, ale aj prezuť!

ŠPORT
Uložiť Uložené

Legendárny monopost, ktorý nedávno v Bratislave upútal pozornosť tisícok ľudí, sa opäť objaví na Slovensku. Tentoraz ho však budeš môcť vidieť vo viacerých mestách.

Zachytil si ošiaľ okolo monopostu F1, ktorý nedávno brázdil bratislavské ulice? Tím Red Bull Racing sem priviezol legendárny kúsok, ktorý putoval z opusteného skladu na nádvorie Bratislavského hradu a potom na bulvár pred novou autobusovou stanicou na Mlynských nivách. Tí šťastnejší, ktorí si našli kúsok voľného času, si mohli rev osemvalcového motora užiť na vlastné uši, no desiatkam tisícom fanúšikov sa monopost v dôsledku utajenia vidieť nepodarilo. 
 
 
Tentoraz však bude všetko inak, pretože monopost F1 sa vracia na Slovensko a ty ho budeš môcť nielen vidieť na vlastné oči, ale sa ho aj dotknúť vlastnými rukami! Áno, okrem fotky sa budeš môcť skutočne dotknúť tejto legendy, ktorá vo svojom čase pretekala na tých najznámejších okruhoch F1. 

Prezuj formulu a vyhraj zájazd na preteky F1

Red Bull prichádza s Red Bull Pit Stop Challenge Live aj k nám na Slovensko, vďaka čomu budeš môcť vyskladať svoj tím a otestovať svoju šikovnosť. Odmenou ti bude skutočný F1 zážitok a možnosť vyhrať zájazd, po akom túži asi každý fanúšik.
 
Red Bull
Zdroj: © BARIŞ ACARLI
 
Ak si nadšenec Formuly 1 a vždy si túžil po tom, „môcť sa jej dotknúť holými rukami“, zbystri pozornosť. V priebehu júna a júla 2021 si budeš môcť počas siedmich dní v šiestich lokalitách po celom Slovensku vyskúšať, aké je to vymeniť skutočné kolesá na reálnom šasi monopostu pomocou nástrojov, aké používajú aj mechanici v tíme Red Bull Racing Honda.

Kedy môžeš vidieť F1 v mestách?

Ak už horíš nedočkavosťou, kde a kedy si budeš môcť monopost F1 pozrieť a prezuť ho, tu je zoznam:
 
Red Bull pit stop
Zdroj: © REFINEDMOMENT/RED BULL CONTENT POOL

Daj dokopy štyroch kamošov a môžeš súťažiť

Aby si sa mohol zapojiť do súťaže o zájazd na preteky F1, musíš dať dokopy štvorčlenný tím a prihlásiť ho na tebou zvolený termín v rámci jednej zo zastávok Red Bull Pit Stop Challenge Live, ktoré nájdeš vyššie. 
 
Tvojou úlohou bude vymeniť dve predné kolesá na pripravenom modeli monopostu a urobiť to v čo najkratšom možnom čase, aby si sa spolu s tímovými parťákmi zaradil do rebríčka najrýchlejších v rámci samotnej zastávky, ale aj v celkovom hodnotení. K dispozícii budeš mať maximálne tri pokusy, pričom sa počíta najlepší dosiahnutý čas.
 
Ak budeš úspešný, vyhrať môžeš zaujímavé ceny. V prípade, že sa ocitneš v TOP 3 najrýchlejších v danom meste, získavaš s celým tímom Red Bull Racing merch + zásobu energeťákov. Najrýchlejšia štvorica však získava ešte čosi navyše – lístky na zájazd na veľkú cenu Formuly F1 pre všetkých členov.
 
Nezabudni prísť včas, pretože ak zmeškáš svoj termín, máš smolu a prihlásiť sa môžeš opäť až do ďalšieho mesta. Ak sa prihlásiš na viacero časových slotov, automaticky strácaš šancu na výhru. No a v neposlednom rade platia aj ďalšie pravidlá, a to, že musíš mať minimálne 16 rokov, platný negatívny test na ochorenie covid-19 nie starší ako 24 hodín a na svoje tri pokusy dostaneš s tímom 10 minút.
 

Ak sa chceš Formulou iba pokochať

Ak sa na výmenu gúm necítiš, no chcel by si sa na monopost pozrieť, Red Bull myslí aj na teba a tentoraz ti dáva dopredu vedieť, kedy budeš môcť model skutočnej formuly tímu Red Bull Racing s mierkou 1 : 1 vidieť a odfotiť sa s ním. Turné pre fanúšikov, ktorí majú záujem o foto, bude trochu odlišné od Red Bull Pit Stop Challenge Live, takže si poznač do kalendára tieto časy:
  • Bratislava, Námestie slobody 19 – 8. jún od 12.00 do 20.00 h
  • Trnava, Jána Bottu 24 – 9. jún od 12.00 do 20.00 h
  • Čadca, Moyzesova 53 – 11. jún od 6.00 do 20.00 h
  • Kysucké Nové Mesto, Belanského 189 – 12. jún od 6.30 do 20.30 h
  • Košice, Boženy Němcovej 5 – 13. jún od 10.00 do 18.00 h
  • Nové Zámky, J. Kráľa 6654/7 – 23. a 24. júl od 6.30 do 22.00 h
  • Bratislava, Refinery Gallery, Vlčie hrdlo – 25. júl od 10.00 do 18.00 h
  • Bratislava, Pribinova 8 – 31. júl a 1. august od 12.00 do 24.00 h
Domov
Zdieľať
Diskusia