Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2021, 16:39
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

Mrakodrap v Číne sa z ničoho nič začal kývať zo strany na stranu. Tisíce ľudí od neho v panike utekali

NEWS ČÍNA
Uložiť Uložené

Čínske mesto Šen-čen zažilo hromadnú paniku, keď sa v populárnej štvrti rozhýbala výšková budova.

Mrakodrap v čínskom meste Šen-čen vystrašil tisíce ľudí, keď sa z ničoho nič začal kývať z jednej strany na druhú bez zjavného dôvodu. Incident sa odohral v utorok 18. mája, keď sa v budove nachádzalo viac ako 15-tisíc ľudí a vonku nezúrila búrka ani nefúkal silný vietor.

Nárazy vetra podľa dostupných dát dosahovali len okolo 30 kilometrov za hodinu, čo nepredstavuje ani silný vietor, uvádza CNN.

Odporúčané
Nakúpil som kryptomeny a teraz som stratil vyše 30 % svojich peňazí. Slováci doplácajú na Elona Muska, Čínu aj paniku investorov Nakúpil som kryptomeny a teraz som stratil vyše 30 % svojich peňazí. Slováci doplácajú na Elona Muska, Čínu aj paniku investorov 19. mája 2021, 14:30

Budova SEG Plaza stojí vo štvrti Huaqiangbei, kde sa denne premelú stovky tisíc ľudí, pretože v nej sídlia viaceré medzinárodné spoločnosti, ako aj najväčší trh s elektronikou na celom svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia