Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2021, 19:34
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

Manažér banky Goldman Sachs zarobil milióny na dogecoine, tak rovno podal výpoveď po 14 rokoch

Manažér banky Goldman Sachs zarobil milióny na dogecoine, tak rovno podal výpoveď po 14 rokoch
Zdroj: Unsplash/Tech Daily/volně k užití
NEWS KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Investičná banka Goldman Sachs prišla o dlhoročného manažéra, ktorý vo svojom voľnom čase obchodoval s kryptomenami.

Vysokopostavený manažér investičnej banky Goldman Sachs podal výpoveď vďaka zárobkom z kryptomeny dogecoin. Šéf sekcie rozvíjajúcich sa trhov Aziz McMahon v londýnskej pobočke banky údajne zainvestoval do kryptomeny, ktorú v uplynulých týždňoch propagovali hviezdy ako Elon Musk či Snoop Dogg, uvádza The Guardian.

Odporúčané
Toto je najmladší kryptomiliardár sveta. Vitalik Buterin má svoje mince na verejnej adrese, zanechal školu a pochádza z Ruska Toto je najmladší kryptomiliardár sveta. Vitalik Buterin má svoje mince na verejnej adrese, zanechal školu a pochádza z Ruska 12. mája 2021, 9:39

Dogecoin od začiatku roku 2021 narástol o viac ako 1 000 percent, pričom zisky investorov, ktorí do špekulatívnej digitálnej mince vložili peniaze v úvodnej fáze roka, sa vyšplhali vysoko nad desaťnásobok pôvodného vkladu.

Nie je známe, koľko a kedy McMahon do dogecoinu zainvestoval, ale vďaka svojim skúsenostiam z investičného bankovníctva zrejme vedel, kedy treba mince predať a pripísať si na svoje konto zisk.

Domov
Zdieľať
Diskusia