Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2021, 22:44
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Separ, Radikal a Dokkeytino žijú slovenský Hollywood. Počúvaj, čo všetko im spôsobuje eufóriu

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Radikal vydáva ďalší sólový projekt s názvom Slovenský Hollywood, ktorý sa medzi fanúšikov oficiálne dostane presne o dva týždne.

S novou slovenskou rapovou tvorbou sa spolu s uvoľňovaním protipandemických opatrení – podľa očakávaní – rozsypalo vrece. Domáci interpreti sa pomaly pripravujú aj na koncertné leto, ktoré bude realitou v prípade, že sa ešte niekoľko týždňov bude zlepšovať pandemická situácia.

Pripravený je už aj Radikal, ktorý 23. mája vydá ďalší sólový album s názvom Slovenský Hollywood. Prvú ukážku zverejnil len nedávno a dnes pokračuje s odhaľovaním projektu ďalším klipom. 

Hosťujú Separ aj Dokkeytino, ktorých prítomnosť po boku Radikala nie je žiadnym prekvapením. Novinka s názvom Euphoria by mohla už čoskoro rezonovať aj na koncertoch, keďže má črty klubového hitu. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Mjay, o video a fotky Danpingdon a Alex Hudák. 

Odporúčané
Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 30. apríla 2021, 14:39

Radikal bude mať na albume aj rapujúceho Kinga Dubaja, Dameho, Fobiu Kida či Huga Toxxxa. Projekt si môžeš predobjednať na stránke fckthem.com. Aj keď sa toto vydavateľstvo podľa slov zakladateľa Yakshu oficiálne rozpadlo, Radikal a niektorí ďalší členovia so značkou naďalej spolupracujú.

Dôvod rozdelenia pracovných ciest niektorých exčlenov známy nie je, keďže hlavní aktéri ho Refresheru odmietli prezradiť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia