Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2021, 10:35
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

Ženy posielajú francúzskemu premiérovi nohavičky. Žiadajú, aby vláda otvorila obchody so spodnou bielizňou

Ženy posielajú francúzskemu premiérovi nohavičky. Žiadajú, aby vláda otvorila obchody so spodnou bielizňou
Zdroj: Getty Images/Antoine Gyori/Corbis
POLITIKA
Uložiť Uložené

V rámci kampane premiérovi poslali už vyše 200 nohavičiek.

Vo Francúzsku zaviedli ďalší lockdown, už tretí v poradí. Verejnosť však nesúhlasí so všetkými prísnymi podmienkami. Protestujú napríklad aj obchody so spodnou bielizňou, podľa ktorých tamojšia vláda ignoruje potreby žien. Tento typ obchodov totiž musí zostať zatvorený, hoci podľa protestujúcich by mal byť zaradený medzi obchody s nevyhnutným sortimentom.

Odporúčané
Priťahovali ho výkaly, po mesiaci sa priznal svojej priateľke. Prečo môže byť koprofília nebezpečná? Priťahovali ho výkaly, po mesiaci sa priznal svojej priateľke. Prečo môže byť koprofília nebezpečná? 21. apríla 2021, 9:30

Ako informuje CNN, na protest proti opatreniam týkajúcim sa zatvorenia obchodov so spodnou bielizňou maloobchodníci spustili kampaň, v ktorej svoje zákazníčky vyzývajú, aby v obálkach posielali francúzskemu premiérovi Jeanovi Castexovi čipkované nohavičky a tangá.

Podľa fotiek na sociálnych sieťach výzva zabrala a spoločne s nohavičkami chodia premiérovi aj listy plné sťažností. Protestom žiadajú udelenie výnimky pre tento druh obchodov.

Domov
Zdieľať
Diskusia