Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 21:49
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Vladovi znásilnili ženu a zabili rodinu a Draha sa stretla s bohyňou Morenou. Slovania smerujú ku koncu

Vladovi znásilnili ženu a zabili rodinu a Draha sa stretla s bohyňou Morenou. Slovania smerujú ku koncu
Zdroj: Televízia JOJ
FILMY A SERIÁLY SLOVANIA
Uložiť Uložené

Do konca prvej série Slovanov ostáva už len niekoľko epizód.

Do konca prvej série Slovanov ostáva už len niekoľko epizód, a tak sa príbeh konečne v posledných epizódach rozhýbal. V tej dnešnej sa Draha stretla s bohyňou Morenou, ktorú presvedčila, aby zachránila jej muža Bohdana. Vďaka celkom dobrým flashbackom sme sa dozvedeli viac aj o Vladovi, respektíve Samovi.

V tretej dejovej línii sme zase boli svedkami toho, ako krutý Radúz plánuje so svojou pravou rukou dobyť jedno či viaceré okolité hradiská. Celkovo je seriál konečne dejovo výživný, a tak získal oveľa svižnejšie tempo. Teraz by sa skutočne hodila aj tá druhá epizóda. Televízia JOJ však z nejakého dôvodu po minulom týždni odvysielala zase len jednu.

Odporúčané
Svet Rómov, mafiánov, skorumpovaných politikov a skazeného, úchylného Vatikánu. Krimiseriál Suburra na Netflixe ťa strhne Svet Rómov, mafiánov, skorumpovaných politikov a skazeného, úchylného Vatikánu. Krimiseriál Suburra na Netflixe ťa strhne 21. apríla 2021, 17:32

Najnovšiu epizódu „špatila“ akurát scéna, v ktorej si Čarad uvedomí, že sa Bohdan preberá. Namiesto toho, aby ho potichu a nenápadne zabil, rozhodol sa riskovať a postaviť mu hranicu, na ktorej ho chcel upáliť. Bohdanovu smrť sme však nevideli, a tak si myslíme, že v skutočnosti nie je mŕtvy. V tom prípade by bol Čarad celkom neschopný a otravný záporák.

Prekážal nám aj dabing a hlasy postáv. Nie sme si stopercentne istí, no myslíme si, že Draha a Samova žena majú rovnaké hlasy, rovnako ako Morena a nevlastná matka Drahy. Identické/podobné hlasy u úplne odlišných postáv sú dosť rušivé, obzvlášť nevidiaci diváci zrejme zažili slušný chaos. 

P. S.: Aj ty si si pri scéne, keď Draha povedala „potrebujem tu viac svetla, zapáľte aj tieto sviečky“, pomyslel, koľkokrát sme si počas sledovania Slovanov želali to isté aj my? Aj v tejto epizóde bolo niekoľko zbytočne tmavých scén, ale už sme si tak nejako zvykli.

Slovania.
Slovania. Zdroj: TV JOJ
Domov
Zdieľať
Diskusia