Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. apríla 2021, 12:23
Čas čítania 1:24
Tímea Krauszová

Modelky, ktoré pózovali nahé na balkóne v Dubaji, dostali zákaz vstupu do krajiny na 5 rokov

Modelky, ktoré pózovali nahé na balkóne v Dubaji, dostali zákaz vstupu do krajiny na 5 rokov
Zdroj: Pixabay/Selim/volně k užití
NEWS DUBAJ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vo väzbe strávili 9 dní.

Skupina modeliek prednedávnom pózovala na balkóne jedného z dubajských mrakodrapov úplne nahá. Porušili tak miestny zákon a prišli si po ne policajti. „Takéto neprijateľné správanie neodráža hodnoty a etiku spoločnosti emirátov,“ napísala vtedy polícia vo svojom stanovisku. Skupinu, ktorá si získala prezývku Butt Squad, medzičasom deportovali a podľa informácií The Sun modelky dostali zákaz vstupu na 5 rokov.

Na internete sa medzičasom akty rozšírili.  Fotky mali byť vraj určené pre nemenovanú izraelskú webovú stránku s obsahom pre dospelých.

Odporúčané
Video: Polícia v Dubaji zatkla nahé modelky, ktoré pózovali na balkóne mrakodrapu Video: Polícia v Dubaji zatkla nahé modelky, ktoré pózovali na balkóne mrakodrapu 5. apríla 2021, 15:42

9 dní za mrežami

Ukrajinské modelky strávili za mrežami deväť dní, počas ktorých nevedeli, čo ich čaká. Jedna z nich, 19-ročná Yulia Ulyanochkina, opísala čas strávený vo väzení ako nočnú moru. Podľa The Sun držali 12 žien v malej špinavej cele bez okien, vraj nemali prístup ani k základným hygienickým potrebám ako toaletný papier či zubná kefka, bol tam len jeden starý matrac. V celách bola pleseň či vlasy, ťažko sa im tam dýchalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia