Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2021, 19:15
Čas čítania 1:02
Katarína Danková

Hodnota biznisu s tvarujúcou spodnou bielizňou Kim Kardashian vzrástla na viac ako 1,6 miliardy dolárov

Hodnota biznisu s tvarujúcou spodnou bielizňou Kim Kardashian vzrástla na viac ako 1,6 miliardy dolárov
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
MÓDA
Uložiť Uložené

Za pomerne krátky čas si značka SKIMS stihla vybudovať silnú fanúšikovskú základňu a prekonala aj ťažkosti spojené s nižším predajom počas celosvetovej pandémie.

Obľúbenú značku tvarovacej bielizne SKIMS trendsetterky Kim Kardashian odhadli na viac ako 1 miliardu amerických dolárov. Túto hranicu dosiahla iba za dva roky fungovania a počas celosvetovej pandémie koronavírusu.

Odporúčané
Kim Kardashian požiadala o rozvod s Kanyem Westom Kim Kardashian požiadala o rozvod s Kanyem Westom 19. februára 2021, 23:06

Finančná injekcia v podobe 154 milióna dolárov od investičnej firmy Thrive Capital, ktorú vedie Joshua Kushner (manžel modelky Karlie Kloss), a spoločností Imaginary Ventures a Alliance Consumer Growth pomohla značke prevýšiť hodnotu 1,6 miliardy dolárov.

Investované peniaze chce pritom Kim Kardashian použiť na inováciu existujúcich a prípravu nových výrobkov, na globálny rast značky a potenciálne otvorenie kamenných prevádzok. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Sortiment tvarujúcej spodnej bielizne slávnej miliardárky si po celom svete obľúbili pre jeho naozaj široký záber konfekčných veľkostí pre ženy rôznych kriviek a tvarov, rovnako ako pre veľký výber zemitých farieb všetkých odtieňov, ktoré sa dokonale prispôsobia akejkoľvek farbe pleti

Domov
Zdieľať
Diskusia