Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2021, 17:39
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Kolíková sa zastala šéfky ŠÚKL-u. Zverejnila Memorandum dobrého vládnutia, ktoré mali podpísať koaliční poslanci

POLITIKA MÁRIA KOLÍKOVÁ
Uložiť Uložené

ŠÚKL je podľa Kolíkovej potrebné chrániť, pretože sa správa zodpovedne, odborne a nezávisle.

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) sa postavila za Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL). Je potrebné chrániť ho, pretože sa správa zodpovedne, odborne a nezávisle. Ministerka to uviedla na sociálnej sieti.


Zdôraznila aj, že ŠÚKL chráni zdravie všetkých a robí tak preto, lebo má zdatnú šéfku Zuzanu Baťovú. „Chráňme našich ľudí zo Slovenska, ktorí sú odborne zdatní. Nemáme ich priehrštia. Chráňme ich, aby sme ako krajina boli úspešní, aby sme aktuálne dnes boli i zdraví,“ dodala Kolíková.

Pripomenula, že len pred pár týždňami mali koaliční lídri na stole Memorandum dobrého vládnutia. Dopadlo však tak, že väčšina ho nepodpísala. 

Odporúčané
Chceš ma vyhodiť z práce? Skús to, odkazuje Baťo novému nadriadenému Matovičovi. Nazval ho nulou, vraj šikanuje celú krajinu Chceš ma vyhodiť z práce? Skús to, odkazuje Baťo novému nadriadenému Matovičovi. Nazval ho nulou, vraj šikanuje celú krajinu 9. apríla 2021, 15:56


Kolíková tým reagovala na ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý vo štvrtok (8. 4.) rokoval v Moskve o vakcíne Sputnik V a v piatok (9. 4.) povedal, že Rusi sa cítia mimoriadne poškodení tým, že ŠÚKL zveril posúdenie vakcíny Sputnik V neregistrovanému laboratóriu, ktorého výsledky vraj narušili reputáciu vakcíny po celom svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia