Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2021, 9:16
Čas čítania 1:24
Dominik Vetrák

Filmy od štúdia Sony uvidíme exkluzívne po premiére iba na Netflixe. Warner zase plánuje premiérovať od roku 2022 iba v kinách

Filmy od štúdia Sony uvidíme exkluzívne po premiére iba na Netflixe. Warner zase plánuje premiérovať od roku 2022 iba v kinách
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Sony a Warner prehodnocujú svoj biznis plán a vydávanie filmov.

Collider informuje, že štúdio Sony Pictures (Columbia Pictures) a streamovací gigant Netflix podpísali dohodu o vydávaní filmov. Od roku 2022 sa snímky od štúdia Sony budú streamovať exkluzívne na Netflixe. Zrejme sa ich dočkáme pár týždňov/mesiacov po premiére, aby tak Sony zarobilo na predaji vstupeniek a fyzických nosičov (Blu-ray, DVD) čo najviac predtým, než sa celovečerné filmy dostanú na Netflix. 

Ťažko povedať, či sa na Netflix dostanú pár týždňov po premiére aj Spider-Man: No Way Home a Venom: Let There Be Carnage. Obe snímky majú premiérovať tento rok v kinách, takže by nemali byť súčasťou dohody. Ak však nechodíš do kina, už pár týždňov po premiére si tak budeš môcť užiť pokračovanie Spider-Man: Into the Spider-Verse, Uncharted či Bullet Train pohodlne doma pred telkou v 4K a s českými titulkami. A to bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia