Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. apríla 2021, 14:14
Čas čítania 0:56
Jakub Paulík

VIDEO: Policajti sa vysmiali Jakubovi, ktorý upozornil na muža bez rúška. Jeho kamaráta označili vulgárnym výrazom

NEWS LOCKDOWN
Uložiť Uložené

Podľa hovorkyne sa už polícia týmto prípadom zaoberá.

Bratislavčan Jakub v pondelok upozornil istého pána, že nemá nasadené ochranné rúško. Keďže sa vraj k nemu správal agresívne, rozhodol sa privolať políciu. Incident sa údajne udial pri cyklistickej hrádzi v Ružinove vo štvrti Pálenisko pri bufete Zastávka.

„Chlap moju výzvu nerešpektoval, neposunul sa ani o centimeter, naopak, bol verbálne agresívny. Vravel, že sa mám posunúť ja, že on je slobodný človek, že ja propagujem dobu temna a podobné nezmysly,“ povedal Jakub pre REFRESHER. Polícia po príchode k bufetu podľa jeho slov nezasiahla adekvátne. S mužom sa dohovárali asi 10 až 20 sekúnd a nechali ho tak.

Odporúčané
Klaustrofóbia: Ako chlapec som sa zavrel do malej krabice, chytil som panický záchvat. Myslel som si, že umriem, hovorí Samo Klaustrofóbia: Ako chlapec som sa zavrel do malej krabice, chytil som panický záchvat. Myslel som si, že umriem, hovorí Samo 6. apríla 2021, 9:30

Jakuba sa, naopak, pýtali, akým spôsobom sa cíti poškodený a na to, „čo s tým majú oni robiť“. Policajti Dominik J. a Roman K. vraj povedali, že „ľuďom z tých rúšok už šibe“. Strážcovia zákona sa teda namiesto vynucovania protipandemických opatrení údajne vysmiali občanovi, ktorý na ich porušovanie upozornil.

Domov
Zdieľať
Diskusia