Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2021, 20:54
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

Angelina Jolie uniká pred lesným požiarom a zabijakmi. Sleduj strhujúci trailer pre Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie uniká pred lesným požiarom a zabijakmi. Sleduj strhujúci trailer pre Those Who Wish Me Dead
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY THOSE WHO WISH ME DEAD
Uložiť Uložené

Taylor Sheridan tento rok pošle do kín a na HBO Max skvelo vyzerajúci thriller s požiarnikmi, policajtmi a zabijakmi.

Kariéra Angeliny Jolie je v podstate v troskách. V druhom desaťročí 21. storočia točila jeden podpriemerný film za druhým, pričom skúšala aj réžiu, ktorá sa jej nie vždy podarila. Prišiel aj rozvod s Bradom Pittom a herečka sa postupne stiahla do úzadia. Po Maleficent si ju však konečne budeme môcť užiť naplno. Stvárnila totiž hlavnú rolu v thrilleri Those Who Wish Me Dead. Sama osebe by snímka nebola veľmi zaujímavá. 

Avšak svieti pri nej meno Taylor Sheridan. Scenárista oboch dielov Sicario, Hell or High Water a Wind River (ktoré aj bravúrne zrežíroval) sa po 4 rokoch od svojho posledného diela Wind River hlási opäť o slovo ako režisér. Those Who Wish Me Dead si napísal aj zrežíroval a do snímky obsadil áčkových hollywoodskych hercov. Okrem Angeliny Jolie uvidíme aj Jona Bernthala, Aidana Gillena (Littlefinger z Game of Thrones) či Nicolasa Houlta.

Odporúčané
Tak nahlas sme sa už dlho nerehotali. Upírska komédia What We Do in the Shadows má úžasné postavy, ktoré si okamžite zamiluješ Tak nahlas sme sa už dlho nerehotali. Upírska komédia What We Do in the Shadows má úžasné postavy, ktoré si okamžite zamiluješ 2. apríla 2021, 16:41

Dej sa zameria na postavu Angeliny menom Hannah, ktorá pracuje ako expertka na prežitie. V súčasnosti pracuje vo vyhliadkovej veži, kam sa dostala po katastrofálnej záchrannej akcii pri lesnom požiari, čo si dáva za vinu. Jej postava tak nesie obrovskú mieru zodpovednosti za životy iných. Aj preto bude zrejme motivovaná zachrániť nevinný život malého chlapca. Ten sa spoločne so svojím otcom stal svedkom vraždy. Vrahovia teraz urobia všetko pre to, aby svedkov zabili. Viac ti napovie trailer.

Avšak byť tebou, ukážku ani nepozeráme. Snímka vyzerá úžasne a po Wind River nemáme pochybnosti, že pôjde o ďalší úžasný Sheridanov film. Premiéra v kinách a na HBO Max je naplánovaná na 14. mája. 

Domov
Zdieľať
Diskusia